Skip to main content

2 martie: Marius Pahomi a lansat o nouă agenție - Conversion

 

​Marius Pahomi, fostul șef al MEC Interaction, a anunțat, ieri, pe blogul său înființarea unei noi agenții, Conversion Marketing, lansată împreună cu Carmen Miron, fosta lui colega de la MEC, scriu Wall-Street și HotNews.ro. Primii clienți ai agenției sunt, după cum anunță el, eMag si Flanco.

Publicitate

Marius Pahomi pe blog, despre Conversion Marketing: ""Conversion” înseamnă performanță, înseamnă rezultate directe și imediat măsurabile. (...) Totul s-a schimbat pentru noi când am găsit acest client, care vrea ca visul meu de acum 4 ani din Londra să îi livreze lui "conversions" aici și acum în România."

Despre noua inițiativă scrie pe blogul ei și Carmen Miron. Despre noua agenție a scris pe blog Orlando Nicoară.

Compania de strategie și design de brand BrandTailors i-a numit pe Melaniei Moisi și Ovidiu Pop, foști senior brand designers, la conducerea departamentului de creație al firmei, scrie DailyBusiness.ro. Decizia vine ca urmare a procesului intern de organizare și descentralizare decizională și managerială.

Astfel, începând din 2012, Melania Moisi și Ovidiu Pop ocupă oficial pozițiile de group creative directors în cadrul BrandTailors, funcții de conducere la nivelul departamentului de design de brand.
Melania Moisi și Ovidiu Pop, numiți group creative directors în cadrul BrandTailors

Înscrierile pentru pentru cea de-a noua ediție a evenimentului Romanian EFFIE Awards se desfășoară în perioada 21 februarie - 18 mai, anuntムDailyBusiness.ro. Premiile EFFIE recompensează campaniile care au obținut rezultate excelente bazându-se pe idei creative și strategii inovatoare.

Procesul de jurizare se va desfășura în zilele de 31 mai și 1 iunie, iar Gala de Premiere va avea loc pe 4 iunie 2012.

La ediția din 2011 a competiției au fost înscrise 79 de campanii, de către 25 de agenții și companii din România.
Au început înscrierile în competiția Romanian EFFIE Awards 2012

Vlad Popovici ocupă începând cu luna ianuarie 2012 funcția de managing director a agenției de marketing online, Kubis, scrie DailyBusiness.ro.

Acesta are o experiență de 11 ani de advertising și marketing, din care 8 ani petrecuți în domeniul online și mobile.

Kubis este o agenție de online marketing cu prezentă globală, care include filiale în SUA, America de Sud și România.
Vlad Popovici este noul managing director al agenției Kubis

James Murdoch, fiul mogului media Rupert Murdoch, și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al News Internațional, divizia grupului care se ocupă de businessul de presa din Marea Britanie, scrie cotidianul The Wall Street Journal, citat de Wall-Street.ro.

El va rămâne director adjunct al grupului media cu sediul la New York și se va concentra pe extinderea businessului de televiziune al News Corp, un domeniu în care managerul a avut performanțe importante.
James Murdoch și-a dat demisia de la News Internațional

Investițiile în publicitatea TV vor continuă să crească și în 2012, online-ul își va consolida cota de piață, prințul își va continua declinul, dar nu la fel de mult că în ceilalți ani, iar publicitatea radio nu își va reveni. Acestea sunt principalele previziuni pentru piața media, în opinia lui Bogdan Prajisteanu, director general MEC România, scrie DailyBusines.ro.

Bogdan Prajisteanu a declarat pentru DailyBusiness.ro că până la mijlocul lunii februarie, investițiile nete făcute în piața de publicitate TV au crescut cu aproximativ 5-7% față de aceeași perioadă a anului 2011.

"Datorită ofertelor speciale de sezon GRPs (vizualizări ale reclamei exprimate în procente - n.r.) vânduți până la mijlocul lunii februarie sunt cu peste 15% peste anul anterior ceea ce sugerează o ușoară creștere de aproximativ 5-7% a investițiilor nete", a afirmat Prajisteanu.
Tendințe 2012 pe piața de media: Unde și cum vor merge banii

Jurnalista franceză Edith Bouvier, rănită grav la picior, şi William Daniels blocaţi de mai multe zile în oraşul Homs (Siria) lovit de bombardamente au părăsit Siria şi se află în Liban, a anunţat preşedintele francez Nicolas Sarkozy, scrie Mediafax.

"Edith Bouvier şi William Daniels sunt momentan pe teritoriul libanez şi vor intra curând sub protecţia ambasadei noatre de la Beirut", a declarat Sarkozy în cadrul unei scurte conferinţe de presă la summitul european de la Bruxelles.
"Tocmai am vorbit cu Edith Bouvier care este desigur foarte obosită şi care a suferit destul dar ea ştie că acum este liberă şi că va fi tratată în curând", a continuat acesta.
Jurnalista Edith Bouvier şi William Daniels se află în siguranţă în Liban, declară Nicolas Sarkozy

Cunoscutul ziarist american Andrew Breitbart a murit în noaptea de miercuri spre joi, la Los Angeles, la vârstă de 43 de ani. Un comunicat postat pe site-ul creat de el,breitbart.com, precizează că acesta a murit din "cauze naturale", scrie HotNews.ro.

A fost editorialist la Washington Times, editor la Drudge Report și a ajutat-o pe Arianna Huffington la lansarea The Huffington Post, potrivit wikipedia.com
Andrew Breitbart a murit la varsta de 43 de ani

Facebook va oferi brandurilor și companiilor noi instrumente pentru a gestiona modul în care interacționează cu utilizatorii pe rețeaua de socializare adoptând interfața Timeline - mult controversată în rândul utilizatorilor obișnuiți, relatează Mashable.com, citat de Wall-Street.ro.
Interfața va oferi brandurilor și business-urilor mai multe posibilități de a-și „povesti” trecutul, susțin dezvoltatorii noilor instrumente de grafică și design de la Facebook.

Paginile de Facebook vor include aceleași elemente de care beneficiază și utilizatorii obișnuiți: o poză de mari dimensiuni, denumită generic , o fotografie de profil mai mică, iar în rest căsuțele cu postările video, foto, text sau alte activități.
Facebook schimbă regulile jocului: Timeline pentru toate paginile companiilor

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu