Skip to main content

Dan Manoliu, câştigătorul postului de redactor-şef la divertismentul TVR

 

Dan Manoliu a câştigat un concurs organizat de Societatea Română de Televiziune (SRTv) pentru ocuparea postului de redactor-şef al Redacţiei Divertisment din Televiziunea Publică, potrivit unui anunţ al TVR citat de Mediafax.

Publicitate

Televiziunea Română a anunţat, în luna februarie, că organizează concurs pentru ocuparea postului de redactor-şef presă al Redacţiei Divertisment, din cadrul Direcţiei Editoriale.

Postul era ocupat interimar de Dan Manoliu, care, în urma concursului organizat de TVR, a devenit redactor-şef "cu acte în regulă".

Dan Manoliu este cel care coordonează şi prezenţa României la ediţia de anul acesta a Eurovision, care se va desfăşura în luna mai la Baku, în Azerbaidjan.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Manoliu Dan Manoliu
    Dragilor...constat cu bucurie ca inca existati...ce-i drept ascunsi in continuare dupa niste pseudonime...din pacate, fiind doar niste umbre, un dialog cu voi nu se poate purta...asa ca pofta buna pe mai departe. Daca insa, printr-o minune va va parasi starea de lasitate (putin probabil), sunati la 0213199112 int.212. Oricand sunt deschis la dialog. Al dvs. Dan Manoliu
  • Cristina Cristina
    Horea, Aidan...tot aici? bai baieti hai sa va ajut sa va gasiti un loc de munca mai calumea, nu de alta dar vad ca o frecati rau in tvr...si nu de alta dar o frecati si voi pe bani publici! ;) Nulitati sunteti voi astia de scrieti pe aici,pt ca daca ati fi cineva, v-ar stii lumea. Sunteti doar niste baietei fara nimic in dotare, ce se dau cocosi pe net.Daca tot sunteti voi asa co....cosi de ce nu ii spuneti lu' Manoliu ce simtiti? sau poate ca sunteti doar niste viermisori si nu va aude?:))) Ma amuzati de fiecare data cand va etalati inversunarea p-aici, nu de alta dar sunteti exemplul cel mai bun de oameni nerealizati....pt ca daca ar fi ceva de capul vostru n-ati sta sa aruncati cu noroi. Hai sa fi-ti iubiti! :)))
  • vali vali
    O nulitate. Si se mir de ce TVr e pe locul ultim a audiente, fata de televiziunile particulare. Cand au avut oameni veniti de la alea particulare nu au stiut cum sa ii ingroape, pentru ca aia stiu ce e concurenta!Astia nacuti in TVR au numai fumuri.Manoliu? O nulitte si toti ii aduc copiii, ca TVR e lasta mostenire
  • aidan aidan
    multumesc lui dumnezeu pentru ca nu mai am nimic de adaugat despre personaj.s-a spus tot ce as fi putut spune eu.oare toti lucrati in tvr de ii cunoasteti metehnele atat de bine?sunt traditie in tvr concursurile in care concurezi de unul singur si "castigi". cred ca a dat un concurs, amiabil si cu sorti de castig de la sine inteles.ca regizot tv nu-i cel mai rau, caracterul il strica.e plafonat pentru ca auto suficienta este dusmanul declarat al talentului.
  • udi alan udi alan
    daca baiatu asta,manoliu, ar fi un profesionist, in primul rand NU si ar fi bagat fata in matinalull ala, care i un program chipurile de divertisment! cel mult, daca tot tinea neaparat s o bage, atunci putea sa i dea rolul de LAMAIE, pt grasimile preparate de bucatarul emisiunii.
  • Horea Horea
    Durerea ta e prea mica comparativ cu a unora (fara "sprijin") care lucreaza in TVR cu salarii jalnice!
  • VaDin VaDin
    Ce este venit din afara,chiar daca este superior celui din interior,tot degeaba.Asta se perpetueaza la TVR si este evident.Ma doare dooar ca platesc abonament!
  • luhyj luhyj
    toate posturile de redactori sefi la diverse redactii au fost ocupate "prin concurs" de cei care erau interimari: manoliu e doar cel mai recent exemplu. au mai fost inainte si altii. un exemplu doar: tem belul care prezinta emisiunea aia insipida razusshow, un anume razus, a devenit redactor sef la redactia care face emisiunea lui de ca... care se numeste razusshow...
  • Valy Valy
    Da, a avut.
    Propria umbra!
  • Vasile Vasile
    Pai cine se mira de asta?
  • Horea Horea
    La anuntul pentru ocuparea unor posturi de prezentatori si reporteri TV, sau depus peste 600 de CV-uri.
    Nimeni nu va stii NICIODATA câţi dintre acestia au reusit!

    Oare Dan Manoliu a avut vreun concurent in cursa pentru ... şefie?
  • maman maman
    felicitari, domnule manoliu! ati reusit dupa un examen extrem de greu si cu o mare concurenta pe post. este cel de-al doilea mare succes in familie. primul a fost obtinut de Sabrina, fata lu tata, care ne incanta dimineata de dimineata....
  • scarba scarba
    Un parazit cu ifose de mare cunoscator in multe domenii. A luat PE BUNE concursul cum de altfel si anosta sa fiica a excelat in concursul dat la TVR. TVR=PUTREGAI, problema este ca se dezvolta pe bani publici, multi si nejustificati nici prin programe de calitate, nici prin audienta.....
    NE VEDEM LA (HOTEL)TVR ...cu MARINA ALMASAN:))!!!!!!

Trimite un comentariu

sus