Skip to main content

Fan Courier cere insolvenţa Adevărul Holding

 

O nouă cerere de insolvenţa a Adevărului Holding a fost înregistrată la Tribunalul Bucureşti de către firma de curierat Fan Courier Express. Este a patra companie ce înaintează o astfel de cerere către Tribunalul Bucureşti în mai puţin de o lună.

Publicitate

Primul termen pentru procesul cu Fan Courier este 5 iunie.

Tot în martie, firma distribuitoare de imprimante Roel, deţinută de Claudiu Constantinescu, soţul Anei Maria Tinu, a cerut insolvenţa Adevărul Holding pentru o datorie de 50.000 de euro, despre care paginademedia.ro a scris AICI.

Agenţia de publicitate Odyssey, ce aparţine tot lui Dinu Patriciu, a cerut de asemenea insolvenţa Adevărul Holding în data de 8 martie. Pe 13 martie, Tufarmat Curier a solicitat instanţei insolvenţa companiei de presă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • newsin media a intrat in insolventa

  http://tmb.ro/index.php/dosare_ecris?id_dosar=300000000339898
 • In curand veti da stiri de genul "Incredibil! Am gasit o firma din Vaslui care NU cere insolventa Adevarul Holding!"
 • Foarte curios este ca se gasesc in permanenta firme care se prind in acest joc periculos! Dupa aceea striga in gura mare ca au fost pacaliti, ca au fost niste sfinti si bla, bla..... Toti acesti imbecili isi merita soarta! Cu totii s-au crezut mai smecheri decat restul fraierilor. Majoritatea sunt chiar ei gunoaiele mediului de afaceri din Romania! Asa ca "ciocu' mic" si inghititi fara sa plescaiti ca nu este frumos! :)
 • totul trebuie sa fie o minciuna fabricata, cine poate sa creada ca un asa Miliardar nu are bani
 • O mare contributie la falimentul Adevarului il are corpul redactional al ziarului in frunte cu red.sef G.Cartianu !
 • Si ce se va intampla?
  Nimic.
  Totul va fi trecut la tacere.
  S-a mai auzit ceva de Mic.ro , Minimax ?
  D-l Patriciu poate trai bine cu datorii la furnizori de 168 mil EURO.Ca doar e d-l Patriciu....
  Nu stiu cum traiesc furnizorii......
 • in curind o sa fie mult mai multe firme, iar patriciu o sa declare insolventa adevarul holding, la fel ca si la nimic punct ro. paguba in ciuperci, oricum nu mai cumpar ziarul de citiva ani. pe internet e gratis si citesc doar articolele ce ma intereseaza, mai putin cele scrise de gregoar ecrivain, sabin borcan si alte pramatii de acolo...
 • marea problema este ca adevarul holding nici nu prea mai exista, este o firma pe hartie, care nu are patromoniu,doar datorii si atat. deci nu e nici o problema cu insolventa, ultimii angajati ce mai fac purici sunt de mult pe alta firma, ca si putinele contracte, dupa cum stiti, asa ca ce tot mare brana ca intra o firma goala in insolventa?
 • iar vorbim de Patriciu marele om fasit de afacri cu alura d esalvator al natiunii ?!

Trimite un comentariu

sus