Skip to main content

M-a făcut mama artist debutează mâine la Prima TV

 

Talent show-ul M-a făcut mama artist începe mâine, 22 martie, la Prima TV de la ora 20.30. În emisiune, mamele au un rol important în devenirea artistică a fiilor. Drumul tinerilor către celebritate va fi deschis cu sprijinul mamelor lor.

Publicitate

Emisiunea este prezentată de Andreea Raicu (cu Dan Fințescu coprezentator), iar Alexandra Ungureanu se va ocupa de pregătirea celor 11 concurenți intrați în competiție. Marele premiu va consta într-o bursă la o școală americană de muzică și o întâlnire cu artistul Justin Bieber.

M-a facut mama artist este un format românesc, care se dezvoltă în pararel și în SUA. În cadrul show-ului vor participa 11 tineri care își doresc o carieră muzicală, iar prestațiile lor vor fi apreciate de un juriu avizat din care fac parte Corina Bud, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu si ConnectR. Vedetele vor da note și vor trimite la baraj concurenții clasați pe ultimele două locuri. Barajul va avea loc la începutul ediției următoare, dar mamele vor decide cine rămâne în joc și cine pleacă.

Artista Alexandra Ungureanu se va ocupa de pregătirea muzicală a celor 11 tineri. Concurenții și mamele lor vor locui în cantonamente separate și nu vor putea comunica între ei decât în anumite momente.

Premiul final al emisiunii va fi o investiție directă în cariera tânărului câștigător, care va primi o bursa la Berklee College of Music din Statele Unite. De asemenea, marele câștigător se va întâlni în Statele Unite cu Justin Bieber și cu echipa lui condusă de impresarul Scooter Braun.

Primul episod M-a făcut Mama Artist prezintă preselecțiile organizate în orașele care reprezinta provinciile istorice: Iași pentru Moldova, Cluj pentru Transilvania și București pentru Muntenia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu