Skip to main content

M-a făcut mama artist, lansare pe locul șase

 

Debut modest pentru show-ul M-a făcut mama artist. Programul prezentat de Andreea Raicu pe Prima TV a debutat aseară, cu audiențe care au plasat Prima TV pe locul 6.

Publicitate

La nivel urban, Prima TV a fost depășită de Pro TV, Antena 1, Acasă TV, Kanal D și Antena 3.

Audiențele, în continuare:

 • Emisiunea M-a făcut mama artist a fost urmărită, în medie pe minut, de 199.000 de telespectatori pe minut (1,9 rating), în mediul urban. Cu acest rezultat, Prima TVa fost pe locul șase, la peste 400.000 de telespectatori distanță de Pro TV, ocupantul primului loc.

Vârful de audiență: 350.000 de telespectatori (3,3 rating), la ora 22.26

 • Segmentul comercial: mai mult de jumătate din publicul emisiunii (113.000 de telespectatori) au fost între 18 și 49 de ani (2,1 rating pe target)

Audiența posturilor TV joi, 22 martie, pe intervalul emisiunii M-a făcut mama artist, în mediul urban:

1. Pro TV: 609.000 de telespectatori (5,8 rating)
2. Antena 1: 416.000 (4)
3. Acasă TV: 400.000 (3,8)
4. Kanal D: 344.000 (3,3)
5. Antena 3: 253.000 (2,4)
6. Prima TV: 199.000 (1,9)

La nivel național, emisiunea M-a făcut mama artist a fost vizionată de 376.000 de telespectatori pe minut (locul 5  pentru Prima TV).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • daca platesti prea mult la cablu dar esti dependent de tv, te poti uita la emisiunea asta "m-a facut mama artist" si sigur vei renunta la cablu si mai faci si economii=)))
 • wowww! ce e asta, un fel de parodie a emisiunii romanii au talent?=))) sincer sunteti patetici...pacat ca va stricati imaginea care ati dobandito in timp iar acum se cam duce de rapa. Va place sa faceti oamenii de ras? nu pot sa cred ceea ce am vazut. toata emisiunea e un esec total. imi pare rau de faptul ca eram curioasa sa ma uit la ce prostii debitati.. oricum tare parodia!=))=))=))
 • Filmarile s-au facut la Caminul Cultural.
  Ori din "simt artistic" ori de atat au avut bani. Apropo, Prima TV din ce bani traieste ?
 • Sunt expiratiz,fratilor.raicu nu se poate re inventa,iar limbricul ăla de fintescu jidanu numa prezentator nu e.soreasca știe de ce...prima cade de trei ani încoace...hehehhe.
 • Petrisor,este adevarat ca daca Antena 2 ar fi avut audientele astea,chiar era o stire.Nu trebuie sa uitam insa ca tot Antena 2,pana sa fie scoasa pe nedrept si total aiurea din grila RCS se situa in primele 10,de cele mai multe ori pe locul 10 dar....Lumea s-a cam saturat de programele care trateaza politica si se reorienteaza pe cele de divertisment asa ca nu este exclus ca in scurt timp Antena 2 sa revina acolo unde ii este locul.Pe de alta parte tunurile cu emisiuni super-promovate de multe ori trag un"fizz"ca si Prima cu emisiunea in discutie.
 • bai da ce audiente are acasa cu telenovele straine.astia au gasit reteta succesului.nici nu mai au nevoie de productie proprie.
 • Mie chiar mi-a placut si eram curios sa vad ce audienta a avut. Nu stiu cum masoara astia audientele, dar nu prea cred ca dupa calitate...

Trimite un comentariu