Skip to main content

Oferta Dolce, în vizorul CNA. Canale pentru adulţi lângă posturi pentru copii

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului va lua în discuţie, la iniţiativa Narcisei Iorga, ofertele tuturor cabliştilor, după ce aceasta a observat că Dolce Romtelecom cuprinde mai multe canale destinate adulţilor.

Publicitate

Potrivit Codului audiovizualului, "serviciile de programe 18+ pot fi comercializate numai la solicitarea abonatului, în pachete care conţin exclusiv astfel de programe, şi necondiţionat de achiziţia altor pachete de servicii".

Care sunt canalele pentru adulţi care aduc pe masa CNA pentru discuţii pachetul Maxim de la Dolce Romtelecom?

Blue Hustler este situat între XN Scifi şi Da Vinci Learning, Darling TV între Baby TV şi Discovery Science, Hustler TV – între Extrea Film Box şi Kidsco şi Private Spice între Nikeelodeon şi RTL Klub. Este vorba de pachetul Maxim care conţine 26 de canale la preţul de 10,4 lei.

Contactat de Paginademedia.ro, un operator Romtelecom a explicat că aceste canale sunt codate cu câteva cifre standard, cod care poate fi schimbat de client.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • VOCALIZA COMUNISTA VOCALIZA COMUNISTA
    Tot CNA-ul este o adunatura de idioti pusi acolo de pe timpul lui iosif Vissarionovici Stalin,altfel nu-mi explic deciziile lor idioate sau tampite.....sau cumva se consulta la telefon cu tov.Iliescu?! S-ar putea....Cu cat vor fi dati afara mai iute,cu atat va fi mai bine si vom fi liberi intradevar! Du-te la naiba Narcisa,angajeaza-te femeie de serviciu la Mariott!
  • Mircea Mircea
    Inutilii de la CNA ar trebui sa-si gaseasca ceva de munca, nu sa faca umbra pamantului degeaba!
    Dreptul meu e sa urmaresc ce vreau,cand vreau ,pe canale ce le pot parola cum vreau,atata timp cat platesc din bani munciti ( CNA,daca stiti ce inseamna MUNCA).
    Narcisa,lasa-ne!
  • dan dan
    daca sunt programe pentru adulti si sunt canale platite ,de ce trebuie sa se incadreze in intervalul orar 1-6 ?
  • Alexin Alexin
    Nu mai pot trai intr-o tara in care se permit asemenea incalcari flagrante ale drepturilor si libertatilor noastre. Nu o sa se schimbe niciodata nimic. As da orice sa pot sa plec.
    Puteti sa semnati o petitie aici: http://www.petitieonline.ro/petitie/55190147/semneaza
    Sau sa trimiteti email-uri CNA-ului; adresa o gasiti pe google.
    Nu se poate sa mai acceptam bataia asta de joc.
  • Marius Marius
    Narcisa draga,
    Pune mana pe telefon si cheama un specialist de la romtelecom sa-ti paroleze receiverul (daca nu te duce capul nici macar la atata lucru), sau si mai bine: nu te mai uita la "prostii" si lasa oamenii in pace cu ideile tale cretine - intr-o democratie reala, astfel de propuneri se supun unei dezbateri publice inainte de a fi impuse!!!!
    Jenant sa fim victimele unor astfel de mentalitati frustrate....
  • mihai.dolce mihai.dolce
    Rusine cna-ului comunist. Asta se numeste democratie la astia? Trebuie facut ceva in legatura cu porcii astia care vor sa ne ia toate libertatile.
  • puiu puiu
    Este o prostie sa permiti aceste posturi doar intre orele 1-5. Comunistii si pudibonzii nu au murit. Doar acele canale sunt codate si nu pot fi vazute decat de catre cei la care le permite proprietarul televizorului, in principiu parintele. Ar trebui trimisa o petitie catre CNA, este un atentat la libertatea individului. Are cineva o idee in acest sens?
  • solovastru_lopatar solovastru_lopatar
    astia de la CNA trebuie impuscati cu sare in rotula!
    daca respectivele canale pentru adulti au cod ce poate fi scimbat de client, care este problema lor?
    difuzare de la ora 1:00 la 6:00 ? ...
    pentru un client adult care doreste sa le aibe si sa le poata viziona la orice ora doreste, nu poate ... trebuie sa astepte pana la ora 1?
    bai astia de la CNA, mergeti in Somalia si Algeria cu aberatiile voastre, BOLNAVILOR!
  • sspowerful sspowerful
    Probabil au fact verificari pe un reciver setat cu posturi favorite (acasa la unu dintre slujitori CNA).Dar nu trebuie sa avem prea mari asteptari de la aceste persoane ,se pare ca tehnologia este prea avansata pt. respectivi.(chiar si cea soft de la RTC)
  • Jiji Jiji
    Si iaca le-au scos!Adica nu se mai pot vedea in timpul zilei ci numai intre 1 si 5.Si eu imi luasem Maxim la Dolce tocmai pentru pornaciuni , dar mi-au bagat pe gat si canalele bozgoresti!
  • florin florin
    parca santem in perioada acea de trista amintire nu imi vine sa cred atata timp cat platesti abonament poti sa te uiti la ce vrei sau cel putin asa as vrea sa cred adica xxx nu inteleg de ce o doamna ca doamna narcisa nu isi vede de treaba ca posturile respective sant la pozitia 500 nici de cum intre celelalte posturi nici vorba de intercalare de programe eu daca ma uit ma uit ziua domna nu noaptea pontru ca noaptea ma odihnesc si nu e treaba dvs la ce ma uit eu doamna atata timp cat platesc abonament !la fel si ceilalti abonati care vor sa se uite la asa ceva e treaba lor .
  • aidan aidan
    bune blogurile astea!.afli ce nu stii!daca nu aveau unii dolce sa contracareze, eu care sunt pe upc as fi crezut ce spune cna!e totusi o institutie si te astepti sa stie ca afirmatiile lor pot fi verificate!ce chestie, sa spuna si sa dea exemple care nu exista!care o fi miza reala?nu vi se pare ca cna a devenit isteric de activ?nu e zi sa nu li se arate cate ceva! si in general toate le put.imi place ca malaimare face nota discordanta.e o bila alba pentru el.
  • Bogdan Bogdan
    Corect..nu e ordinea aia
  • Barn Toad Barn Toad
    Santorum de Romania...Sunt probleme mai grave de rezolvat decat asta. Pe deasupra sunt si prost informati. Grila de programe Dolce e aceeasi indiferent de pachet si programele nu sunt in ordinea scrisa mai sus).
  • polat polat
    In tari democrate gen Spania ,Italia nu exista CNA.Astia de la CNA sunt pusi acolo politic desi nu au nici o treaba cu televiziunea.Asta e tara ce sa facem .Se pare ca nici dupa atatia ani de la disparitia regimului comunist unii inca au o nostalgie comunista in a cenzura,a obliga,a interveni, a amenda!

Trimite un comentariu

sus