Skip to main content

Revoluția în versuri la OTV: Refacem fabrica de tractoare, pământul țării să se are, alimente cancerigene să nu mai importăm, naturale să mâncăm

 

Desfășurare de forță ruptă din Cațavencu lui Caragiale în studioul OTV, după ce emisia postului a fost oprită trei ore de către CNA.

Publicitate

Pentru că „s-au speriat mega-ciocoii”, Dan Diaconescu a organizat în ultimele zile mitinguri în direct în studio, împotriva CNA și „actualului dictator Traian Băsescu”.

Invitatul de mai jos, un adevărat poet, este emblematic pentru desfășurarea din studio: „Refacem fabrica de tractoare/Pământul țării să se are/Alimente cancerigene să nu mai importăm/Pe cele naturale să le mâncăm"

Refacem fabrica de tractoare/Pamantul tarii sa se are

Poezia merită redată integral:

Refacem fabrica de tractoare
Pământul țării să se are
Alimente cancerigene să nu mai importăm
Pe cele naturale să le mâncăm
Pușcăriile să le transformăm
Și uzine să le redăm

Tinerii să nu mai fie prostituați
Și sclavi prin Occident exportați

Din 90, la putere au venit numai dușmanii poporului
Care au distrus fabrica de tractoare
Pământul țării să nu se are
Alimente cancerigene să importăm
Poporul nu mai avem loc în cimitire să-l îngropăm
Și la crematoare incinerăm

(...) Viitorul președinte Dan Diaconescu să ajungă la guvernare
Și să refacă acea uzină de tractoare
Pământul țării să se are.

Vis de (secretar) general: „Sunt generalul care a ținut trupele în cazărmi”.

Acum două zile, secretarul general al Partidului Poporului a povestit cum a salvat România.

„Sunt generalul care a ținut trupele în cazărmi”.

De ce?

Pentru că a convins membrii filialei partidului să stea acasă, să nu dea buzna în București în apărarea lui Diaconescu, declanșând astfel o revoluție. „Ca să nu paralizăm România!

Un alt invitat a inventat o nouă metodă de cerșit: direct în studio. Rămas fără bani, venit de undeva din județul Călărași, manifestantul a strâns bani de la participanți.

Metodă de cerșit: în direct în studio

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • BA CE AVETI CU OAMENII? ACEL OM CARE A COMPUS POEZIA A FOST RANIT LA REVOLUTIA DIN '89 SI VERSURILE SUNT REALE !! S-A INCHIS UZINA DE TRACTOARE BRASOV IN 2007 DE GUVERNUL TARICEANU (PNL+UDMR)! FOARTE MULT TEREN ARABIL ESTE PARLOAGA! APROAPE TOATE LEGUMELE DIN HIPERMARKETURI ,MINIMAKETURI ,SUPERMAKETE ,PIETIE ETC SUNT IMPORTETE(DIN TURCIA ,GRECIA ,CHINA ,ITALIA ETC)!ACESTE ALIMENTE SUNT MAJORITATEA CANCERIGENE INTREBATI-L PE Gheorghe Mencinicopschi SI VA VETI SPERIA CE VA VA SPUNE !S-AU INCHIS SUTE DE FABRICII SI ROMANII AU PLECAT IN STRAINATATE (ITALIA ,SPANIA )IN SPANIA LA CAPSUNI SI IN ITALIA LA STERS BABE IN FUND !!ARE DREPTATE OMUL DE CE IL INJURATI !UITATI-VA IN JURUL VOSTRU !!!
  • In timpul mitingului a mai existat un moent amuzant care nu e mentionat. La un moment dat, o doamna derapaz pe langa scenariu si spune ceva de genul "sper ca nu veti face ce au facut ceilalti, sa ne luati voturile si sa ne pacaliti", la care mitingii, porniti de dirijorul shef, au inceput sa scandeze "asta nu se va-ntampla! asta nu se va-ntampla!". Un slogan asa slab nu am mai auzit de pe vremea cand juca FC National. Suporterii lor, nu prea obisnuiti cu sloganele in italiana, nu reuseau sa strige nici macar pe romana "National, baga gol! National, baga gol!"
  • mie mi-e groaza nu ca ajunge diaconu presedinte, ca nu ajunge, dar retardatii astia ai lui o sa intre in parlament, probabil o sa intre si la guvernare cu aia 17 la suta... brrrrr, ma ia cu fiori reci...
  • valeu, muica! ce am pierdut! numai din poze si ma trec fiori!fellini curat!satyricon curat!ce specimene au colcait pe acolo!Doamne apara-ne!cum mai "se revolutioneaza" ei de mama focului in calda siguranta a studioului!pe strada e nasol sa iesi!o pui de-o revolutie mica in studio si zici ca esti revolutionar si maine=poimaine vrei si certificat de revolutionar!nebunie si manipulare!si multa suferinta in viata amaratilor!of!si unde spune ca erau cei 20.000 de oameni?macar indreptandu-se spre otv si tot ar fi fost zariti de vecinii de apartament!
  • ce s-a intimplat in seara cu emisia intrerupta - trebuia oriti intre 9 si 12 noaptea - a depasit orice inchipuire. mai rau decit mi-am inchipuit. violenta verbala, miting de protest, politica la greu, amenintari si ironii la adresa tuturor celor care sunt impotriva OTV..."arma politica" a PP DD, dupa cum admitea aseara pseudopoliticianul bagat in tomeron de Tolea Ciumacu...pina cind va tolera CNAul spectacolul grotesc de la CNA?
  • ... isi aleg conducatori ...! Citind articolul, mi-a venit in minte un film; Idiocracy. Nu suntem departe de scenariul filmului.
  • Bietii de ei, indobitociti de saracie si lipsa educatiei, de manipularile grosolane si de iluzia salvarii pe care le-o ofera si maimutoiul Diaconescu-Show! Dar ei ar fi cu adevarat distrusi doar daca PP-DDD ar veni la putere si ar constata ca nu sunt in stare sa ii ajute cu nimic, ca sunt exact acelasi tip de hoti mincinosi ca astia care guverneaza Romania acum.
    Lasati-i sa viseze cu tembelizorul, altfel vor ajunge exponate la ANTIPA, in cel mai scurt timp.
  • niste oligofreni...la fel si dan diaconescu...are un mare retard mental...pacat de tara asta ca o sa aiba in parlament si asemenea specimene!

Trimite un comentariu