Skip to main content

Situație jenantă la Fabrica de staruri: un concurent a uitat versurile

 

Show-ul Fabrica de staruri de la TVR s-a confruntat cu o situație inedită la prima ediție de sâmbătă seară. Concurentul Andrei Ilieș a uitat versurile piesei pe care o cânta pe scenă.

Publicitate

În timpul evoluției sale, Ilieș, vizibil stânjenit, i-a cerut ajutorul lui Vizante, prezentatorul emisiunii. “Vizante, ai spus că mă ajuți astăzi, nu?”, a spus el lăsând melodia să curgă pe fundal. Vizante i-a adus o hârtie pe care erau scrise versurile, însă acest lucru nu l-a ajutat cu nimic.

 

“După cum vedeți, show-ul e live, nu e nimic pregătit. Ei se vor pregăti începând de mâine la Fabrica de staruri”, a explicat Vizante în timp ce concurentul încerca să găsească versurile.

Tânărul moldovean nu s-a descurcat să ducă la final melodia nici măcar cu versurile în mână, așa că, mai bine de jumătate din piesă, s-a plimbat pe scenă îngânând refrenul melodiei și cerându-și scuze.

Realizatorii emisiunii au comentat, la rândul lor, situația pe site-ul emisiunii:

Emoţiile puternice şi-au spus cuvântul la primul show Fabrica de staruri transmis în direct de TVR 1 şi Prime TV sâmbătă seară. Andrei Ilieş, unul dintre cei şaisprezece concurenţi care au intrat ieri în Fabrica de staruri, a uitat versurile melodiei pe care o interpreta, „Breathe”, în timpul evoluţiei pe scenă. N-a reuşit să continue piesa nici cu „la, la, la”, chiar dacă şi prezentatorul show-ului, Marius Vizante, i-a sărit în ajutor.

Citește și:

Debut dezastruos pentru Fabrica de staruri. “Te cunosc de undeva”, depășită de un film de pe Pro TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu