Skip to main content

Acasă Gold va difuza telenovela O mare de pasiune

 

Acasă Gold va difuza telenovela „O mare de pasiune” (Mar de Amor), care îl are ca protagonist pe Mario Cimarro, care a jucat în “Trădarea”, “Corpul dorit”, sau “Jurământul”.

Publicitate

Pentru Mario Cimarro, „O mare de pasiune” este prima producţie alături de Televisa, în timp ce pentru Zuria Vega a însemnat primul său rol principal într-o telenovelă.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Povestea telenovelei

  • „În telenovelă sunt Estrella, o fată săracă şi visătoare, cu idealuri mari şi care doreşte să-şi întâlnească prinţul”, spune Zuria Vega.
  • „O mare de pasiune” reprezintă o premieră şi pentru Ninel Conde, frumoasa actriţă şi cântăreaţă pe care telespectatorii o cunosc din producţii precum „Rebelde”, sau „Focul iubirii”, care în noua telenovelă joacă primul său rol negativ.
  • Mario Cimarro, Zuria Vega, Ninel Conde şi întreaga distribuţie din „O mare de pasiune” vin in curand la ACASĂ GOLD, intr-o poveste de iubire filmată în decoruri spectaculoase, la malul mării.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Va rog si eu din suflet sa redifuzati Mariana de la noche (Ingerul noptii) si Passion de gavilanes (Juramantul) nu ne dezamagiti ca cei de la acasa tv si National tv ca si pe aia ii tot rugam sa redifuzeze a ta pentru totdeuna si nu ne baga in seama va rog nu faceti la fel ca ei si tineti cont de telespectatori. Va multumesc!
  • gutu ramona maria gutu ramona maria
    sper sa fie bagat programul si in lista de programe de la rcs rds.sper sa da-ti cat mai multe telenovele care au fost mai de mult
  • gutu ramona maria gutu ramona maria
    e super ideea cu noul program si sper sa dati si telenovela mea preferata minciuna (la mentira)cu kaite del castilio si guy eker
  • Claudia Claudia
    Ma bucur mult pentru ca vor fi reluate unele telenovele. Mi-as dori f mult sa revad Inima salbatica, Pasiune, El cuerpo del deseo-nu stiu cum s-a tradus la noi, caci eu am ratat acest serial, si am vazut imagini doar pe youtube netradus. Ma bucur sa revad si Clona.Abia astept sa inceapa emisia si sper sa fie inclus imediat in grila RDS, sau DIGI. Ce conteaza ca sunt in reluare daca au fost filme frumoase? Si pe aripile vantului sau Pasarea spin le-am vazut de vreo 10 ori, si tot m-as mai uita la ele, ori de cate ori se difuzeaza.
  • lili lili
    cand am auzit ca se va mai deschide un alt post de televiziune care va difuza telenovele am fost super incantata dar cand vad ca se vor da in reluare toate telenovelele care au fost pe acasa tv am ramas dezamagita....acele telenovele le-am vazut si in reluare la acasa tv deci vad ca acasa gold chiar nu vine cu nimic nou
  • victor victor
    Un subiect bun de discutat, cum se gandesc unii sa produca venit din reluari.
    Astia de la MediaPRO s-au gandit cum sa mai aduca venit in trust si au ales telenovelele deja cumparate, de aici a venit ideea Acasa Gold. Telenovelele acestea oricum mai aveau dreptul de difuzare, iar daca mai dau reclame si din abonamente de la cablisti uite cum gandesc altii sa le iese profit din investitii mici. Mari escroci.
  • victor victor
    Telenovela "O mare de pasiune" a fost difuzata acum un an pe Acasa TV, acest Acasa Gold va fi un Acasa TV Reluare, nu va veni cu nimic "nou". Cand zic "nou" ma refer la productii mai vechi, dar nedifuzate de multa vreme, cum ar fi varianta originala Sclava Isaura, Mala mujer, Cafe con aroma de mujer, Alondra etc. Din cate am vazut pe Acasa TV au dat Esmeralda, Kassandra, Maria Mercedes acestea se incadreaza perfect in categoria "gold". Dar vad ca acum acest Gold va avea o alta orientare. Pacat.

Trimite un comentariu

sus