Skip to main content

Angajații de la Alpha TV Ploiești au intrat în grevă din cauza neplății salariilor

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Bogdan J. Enache, directorul trustului Telegraful de Prahova, a declarat pentru Observatorulph.ro că angajații nu au făcut grevă ci doar au discutat cu conducerea postului despre salariile lor. Mai multe detalii, în articol.

Deși este an electoral, presa locală se confruntă cu grave probleme. Televiziunea prahoveană Alpha TV nu și-a mai plătit angajații din luna noiembrie a anului trecut, potrivit ziarului Observatorul Prahovean.

Astăzi, angajații trustului Alpha TV Ploiești - Telegraful de Prahova au declanșat o grevă spontană pentru că nu și-au mai primit salariile din luna noiembrie 2011. Potrivit aceleiași surse, ultimii bani încasați înainte de Paște au fost o parte din salariul pe luna noiembrie.

"Oamenii s-au strâns pe holurile sediului celor două instituții media și au transmis conducerii că nu vor să mai muncească până nu își vor lua salariile restante", scrie observatorulph.ro.

Contactat de observatorulph.ro, Florin Manole, directorul editorial al Telegrafului de Prahova a declarat că nu știe de protestul angajaților.

“Nu știu nimic, nu sunt la sediu”, a spus Florin Manole.

Directorul general al trustului, Bogdan J. Enache, nu a răspuns la telefon pentru a oferi un punct de vedere.

Bogdan J. Enache, directorul trustului Telegraful de Prahova - Alpha TV, pentru Observatorulph.ro:

"Nu a fost nicio grevă. Colegii mei au vrut să ştie ce se întâmplă cu veniturile lor după ce o asociaţie cu care nu am nicio legătură i-a notificat că acele contracte pe care le aveau pe drepturi de autor încetează. Am stat de vorbă cu ei şi le-am promis că luni le vom spune exact ce vom face în continuare.

Eu am venit să fac treabă la acest trust şi voi face tot ce îmi stă în putinţă să aducem plata salariilor la zi", a spus Bogdan J. Enache. 

(P) Vrei să asiguri creditul obținut de partenerul din străinătate pentru achiziționarea produselor și serviciilor furnizate?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu