Skip to main content

AUDIENȚE ROMÂNII AU TALENT: prima semifinală în direct

 

Prima semifinală transmisă în direct a show-ului Românii au talent a menținut vineri, 7 aprilie, audiența la peste două milioane de telespectatori în mediul urban.

Publicitate

La nivel național, audiența s-a apropiat de patru milioane. Cifrele primei semifinale sunt sub săptămâna trecută, când ultimele preselecții a adus cea mai bună audiență de la lansarea show-ului, 2,7 milioane de telespectatori din mediul urban.

Datele, în continuare:

 • Emisiunea Românii au talenta fost urmărită, în medie pe minut, de 2,1 milioane de telespectatori din mediul urban (20,2 rating). Pe următorul loc a fost Antena 1, cu 228.000 de telespectatori, media pe minut.
  • Vârful de audiență la nivel urban: 2,87 milioane de telespectatori (27,3 rating), la ora 22.13
 • Segmentul comercial: Din totalul publicului Pro TV pe intervalul Românii au talent, 1,12 milioane de telespectatori pe minut au fost din segmentul 18-49 de ani (20,6 rating pe acest target).

 

Audiența posturilor TV vineri, 7 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, la nivel URBAN:

1. Pro TV: 2.125.000 de telespectatori (20,2 rating)
2. Antena 1: 228.000 (2,2)
3. TVR 1: 206.000 (2)
4. Antena 3: 192.000 (1,8)
5. Acasă TV: 174.000 (1,7)

La nivelul întregii țări, aproape patru milioane de telespectatori erau în fiecare minut pe Pro TV, la Românii au talent.

 

(P) Vrei să explorezi piețe noi și mai riscante, dar cu un potențial de creștere mai mare?

 

Vârful la nivel național: 5,61 milioane de telespectatori, la 21.27.

Audiența posturilor TV vineri, 7 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, în mediul NAȚIONAL:

1. Pro TV: 3.898.000 de telespectatori
2. TVR 1: 515.000
3. Antena 1: 409.000
4. Antena 3: 278.000
5. Acasă TV: 252.000

Audiența ediției de săptămâna trecută, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @ Cristi-> Frumos spus si adevarat. Totusi trebuie sa tinem cont ca divertismentul nu trebuie neaparat sa fie profund ( dar nici abisal ca blondele,plasele sau bendeac)
 • orice distribuitor de canale tv are cel putin 60 de canale in lista.de ce se limiteaza toata lumea la 3-4 posturi tv?cred ca doar atat le este educatia!!!
 • Nu inteleg fanatismul suporterilor. Atatea scuipaturi degeaba.
  Cine inca nu a priceput, pierde esenta. Pro TV a dezvoltat in timp un brand a specularii firii umane. Si nu prin crearea unor opere in timp, ci prin specularea unor emotii sau curiozitati pe termen scurt.
  Recunosc ca m-am uitat aprox o ora mai demult. Si da, m-a atras. Montajul, personajele alese, jocul actoricesc al gazdelor (juriu sau prezentatori). Foarte bine facut.
  Dar am constatat dupa acea ora ca a fost un timp petrecut placut dar vid, lipsit de orice profunzime. Exact ca o cina sau vizita in mall. Comparatia potrivita. Vitrine, arome, mirosuri, luciu - dar nimic nu este al tau si este ipocrit. Emotiile pe care le traiesti nu le tii minte si nu te hranesc nici macar cateva ore.
  Sper ca restul de 15 mil au gasit ceva mai bun de facut.
 • romanii se uita la post si nu la program. pe prima tv a fost salvati soldatul ryan, un film genial cu tom hanks si matt damon, dar totusi nu apare intre primele cinci posturi.
 • Se pare ca antena 1 s-a conformat situatiei.au avut cateva incercari lamentabile dar apoi au renuntat,se vede treaba ca mediocritatea nu mai prosteste telespectatorul.totusi as vrea sa se lanseze un canal tv care sa egaleze la calitate si profesionalism pro tv.asa am scapa de asa zisa televiziune de divertisment antena 1.

Trimite un comentariu