Skip to main content

Clir Media Events lansează revista Pescuitul pentru toți

 

O nouă revistă pentru amatorii de pescuit. Clir Media Events a lansat revista Pescuitul pentru toți, care apare din două îndouă luni.

Publicitate

Primul număr este deja pe piață.

Câteva detalii despre revistă, în continuare:

 • Apare în 192 de pagini.
 • Cuprinde articole despre pescuit, dar și de lifestyle masculin (gadgeturi, pariuri etc).
 • Prețul: 18,90 lei
 • Tiraj: 11.000 de exemplare.

 

(P) Vrei să explorezi piețe noi și mai riscante, dar cu un potențial de creștere mai mare?

 

Clir Media Events este deținută de Laurențiu Ioneste, care a mai avut, în trecut, o parte din revista Super Pescar, care a fost preluată de Sanoma Hearst România, după cum Paginademia.ro a scris aici.

Site-ul Pescuitul pentru toți poate fi accesat aici.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Normal ca e buna revista si ca va ramane pe piata din moment ce e facuta de baieti care au fost si pe la primele doua. In pericol este doar Aventuri la pescuit ca a-ncaput pe mana lui Vulpe-Terminatorul de print.
 • Mai baieti, anuntul asta se vrea a fi o instiintare catre tata populuatia de tinatori de undite, betze si iubitori de pesti, ca a mai aparut o revista pentru ei. Lucrurile bune nu le vede nimeni in tara lui vinde vapoare si a facatoarei de carnati. Noi stim doar sa ne incepem dimineata cu " Da dar nu.."
  Pe mine unul nu ma intereseaza cine o face, cu cine sau cu ce bani o face,pentru mine este o revista noua pentru pescari si atata tot. Am cumparat revista asta din pura intamplare Duminica trecut, fara sa stiu ca a mai aparut inca una, mi-a placut si asta e. Bravo lor celor care fac aceasta revista, eu unul le urez sa le pot cumpara revista si peste 50 de ani. Dati-le prima data o sansa, si daca nu le iese, atunci POATE, aveti dreptul sa dati cu pietre.. pana atunci..
 • @Alex C: Normal ca are. Si cu 'Dulciuri pentru toti', aflata deja la nr. 2. Legatura e ca tot ce se termina in '...pentru toti' il enerveaza pe Vulpe Sorin.
 • Cred ca Vulpe l-a blestemat de doua ori pe Ionete. O data cind s-a bagat in Super Pescar, a doua oara acum, cu Pescuitul pentru toti. Fiind un mare manager sunt sigur ca a asteptat sa apara si a doua, ca sa dea un singur acatist.
 • sandi ,
  esti greu de ascultat in general , din subsolul in care te zbati acum chiar nu te auzi; in plus ai ramas un agramat pitic.
 • @ flacau
  Ionete, un baiat cuminte, a riscat vreodata banii lui ?! Raspuns correct: nu !
  A mai gasit un fraier cu aere de investitor de prostit. Olteneanul tot cobilita are. Intrebati-l pe Oancea. O intrebare despre licitatiile Tvr si pierderile RRA nu strica . Laure ne asculti ?,

Trimite un comentariu