Skip to main content

Europenii se uită aproape patru ore pe zi la televizor

 

Cetățenii Europei stau în fața televizoarelor circa 228 de minute pe zi (3,8 ore), potrivit studiului Conținut Audiovizual și Creștere online, citat de BroadcastTvNews.com.

Publicitate

"Televiziunea n-a fost niciodată mai puternică, cetățenii europeni uitându-se la televiziune circa 228 de minute pe zi", a spus Ross Biggam, directorul general al Audiovisual Content and Online Growth.

În consecință, posturile de televiziune europene investesc anual 15 milioarde de euro în conținut de programe, potrivit aceluiași studiu.

Philippe Delusinne, CEO al RTL Belgia, președinte al Audiovisual Content and Online Growth:

"Știm că televiziunile europene reprezintă un sector de 84 de miliarde de euro, dar până acum n-am știut cât din acest venit este produs de investițiile în drepturi de difuzare ale competițiilor sportive, în știri, divertisment sau filme. Studiul nostru arată că cel mai mare grup de televiziuni din europa a investit circa 15 milioarde de euro în conținut în 2010".

Potrivit studiului 40% dintre veniturile televiziunilor sunt investite în grila de probrame pentru următorul sezon.

(P) Vrei să asiguri creditul obținut de partenerul din străinătate pentru achiziționarea produselor și serviciilor furnizate?

 

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu