Skip to main content

ITV mută mai târziu Britain's Got Talent pentru a evita duelul cu The Voice

 

ITV își recunoaște înfrângerea în lupta de sâmbătă noaptea cu The Voice și mută emisiunea Britain's Got Talent mai târziu, scrie ziarul britanic The Independent

Publicitate

Cu mutarea mai târziu a ultimei serii a emisiunii lui Simon Cowell Britain's Got Talent de câteva săptămâni pentru a fura din telespectatorii emisiunii The Voice de la BBC, ITV a fost forțat să mute show-ul la loc sâmbătă noaptea după ce a pierdut lupta audiențelor.

Bătălia celor două emisiuni de talent s-au ciocnit pentru doar 20 de minute, la începutul emisiunii lui Cowell în timp ce Tom Jones și celelalte vedete ale The Voice își atingeau maximul de audiență pe BBC1.

În timpul celor 20 de minute cruciale, Britain's Got Talent  a atras o audiență de doar 6.2 milioane de telespectatori, în timp ce emisiunea The Voice era urmărită de 10 milioane de oameni. ITV a devenit îngrijorat că acest lucru îi va afecta audiența programului care în general era urmărit în medie de 9.1 milioane de telespectatori, față de The Voice care are în general o audiență de 9.5 milioane de telespectatori.

Acesta este rezultatul din 21 aprilie. Britain's Got Talent va fi difuzat la 20.30, cu o jumătate de oră mai târziu decât cel precedent - și cu 10 minute mai târziu față de The Voice, care poate fi rumărit la ora 19.00.

 

(P) Vrei să explorezi piețe noi și mai riscante, dar cu un potențial de creștere mai mare?

 

"Prin mutarea la 20.30 suntem sigură toți cei care lucrează și ajung mai târziu acasă vor avea oportunitatea să urmărească întregul show Britain's Got Talent", spune un purtător de cuvânt al ITV.

Sursa foto: The Independent

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ar trebui rescris articolul. Cele doua showuri sunt sambata seara, nu duminica noapte. The Voice incepe la ora 19 pe BBC1, si dureaza o ora si 20, iar BGT la ora 20 pe ITV1 si dureaza o ora si 15. Deci ele se suprapuneau pe intervalul 20.00-20.20. Asa a fost programarea inca de cand au inceput cele doua showuri, in urma cu o luna, niciunul n-a fost mutat sau remutat!

Trimite un comentariu