Skip to main content

NBC se pregăteşte să încheie serialul 30 Rock

 

Actorul Alec Baldwin spune că este pregătit să semneze pentru un nou sezon din 30 Rock, serial difuzat de NBC, dar se teme că reţeaua va opri filmările la acest serial după sezonul 2012-2013, scrie AdWeek.com.

Publicitate

Baldwin a spus la o conferinţă a Clubului Naţional de Presă, care a avut loc la Washington, că el şi vedetele serialului 30 Rock vor să semneze prelungirea contractului pentru încă un sezon, dar nu li se mai oferă această oportunitate.

Din păcate cei de la NBC vor opri difuzarea unei mari părţi din sezonul deja filmat", spune Alex Baldwin, unul dintre protagoniştii 30 Rock.

Specialiştii media spun despre 30 Rock că face parte dintr-o nişă de entertainment, serialul având în medie 3.6 milioane de vizitatori.

Baldwin a spus mereu că va părăsi 30 Rock, serial care a fost lansat de NBC în octombrie 2006, dar n-a făcut-o niciodată. La începutul sezonului patru, el a spus că nu va mai juca după ce îi va expira contractul din 2012.

Actorul spunea la un moment dat că "Sezonul şase nu a fost prea bun, nu ne-am simţit prea bine. Fiecare dintre noi s-a simţit ciudat, ca şi cum ni s-ar fi terminat bateriile. Şi când au venit la mine să-mi spună să fac sezonul şapte, am spus În niciun caz! În gândul meu îmi spuneam: "Dă Doamne un meteorit să lovească această clădire în acest moment şi să oprească mizeria în care ne aflăm că nu pot să mai fac asta încă o zi!"

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus