Skip to main content

NIŞĂ. Revista cioclilor: Magazin Funerar, o revistă pentru specialiştii în ultimul drum

 

Nisă interesantă pentru o publicaţie tipărită: o revistă pentru ciocli. Magazin Funerar s-a lansat în luna mai a anului trecut, apare o dată la două luni şi este dedicată profesioniştilor din domeniul funerar.

Publicitate

Revista se distribuie pe bază de abonamente anuale la preţul de 140 de lei. Revista ajunge la peste 600 de companii de servicii funerare şi pompe funebre din România.

Ce se poate citi în revistă, în continuare:

Revista Magazin Funerar apare o dată la două luni, în lunile impare din an, şi are un tiraj de 1000 de exemplare. Echipa redacţională a publicaţiei este formată din şase oameni.

Întrebat cum i-a venit ideea, Constantin Muşescu, fondatorul Magazin Funerar, acesta a spus că era nevoie pe piaţă pe o astfel de revistă care să-i promoveze pe profesioniştii din domeniul funerar. El este şi preşedintele asociaţiei de profil şi lucrează în acest domeniu de 18 ani.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Din cuprinsul ultimului număr:

  • Morti insemnate
  • Plan Funerar. Contract de prestari servicii funerare preplatite
  • Boston Impex. Importator de sicrie
  • Sfanta Cuvioasa Parascheva. Mijlocitoare neobosita a romanilor catre Dumnezeu
  • Ziua Mortilor. Sub semnul luminii
  • Antropofagia, cel mai drastic tabu. Despre canibalism
  • Moartea dupa 2012. Calendarul Mayas, rezonanta Schumann si vremurile biblice
  • Moartea in secvente literare
  • Concurs de eseuri. De ce as alege incinerarea?

În prezent, revista, care are şi pagină de internet, are 64 de abonaţi, iar preţul unui singur exemplar este de 22 lei. Pe piaţa din România există 760 de companii de profil.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Buna ziua ,am citit articolul din ziar astazi si recunosc ca pana acum nu am stiut de o astfel de asociatie pe care o conduceti dvs,sunt placut surprins ca exista asa ceva drept sa spun m-am gandit la asa ceva in urma cu 2 ani vorbind cu un coleg din aceasta bransa.Lucrez de multi ani in domeniul funerar si am intalnit multe cazuri cand ai de lucru in incinta unui spital si ti se pun piedici....as avea de povestit multe intamplari de acest gen dar prefer a ma abtine din respect profesional.Daca se poate m-as alatura cu tot sprijinul asociatiei dvs.Cu respect Alexandru Dorobantu administrator al SC RAINBOW ASSISTANCE SRL -servicii si asistenta funerara internationala

Trimite un comentariu

sus