Skip to main content

OTV, din nou pe masa CNA. Mâina ar putea rămâne cu o lună de licență

 

OTV ar putea să-și încheie emisia mai devreme de 4 iulie. Pe ordinea de zi a ședinței CNA de mâine, OTV se află cu o listă lungă de reclamații care vizează emisiunile Dan Diaconescu direct din perioada 12 – 19 aprilie 2012. 

Publicitate

Dacă Consiliul decide să sancționeze postul lui Dan Diaconescu pentru a treia oară cu înjumătățirea perioadei de valabilitate a licenței, OTV ar trebui să-și oprească emisia într-o lună.

După două sacțiuni, în prezent Televiziunea Poporului mai are drept de emisie până pe 4 iulie.

Motivul pentru care Consiliul va lua din nou în discuție postul controlat de Dan Diaconescu este tot publicitate politică pe care acesta din urmă o face Partidului Poporului Dan Diaconescu. Același motiv a stat la baza celor două înjumătățiri de licență.

 

(P) Vrei să asiguri creditul obținut de partenerul din străinătate pentru achiziționarea produselor și serviciilor furnizate?

 

Citește și:

Sursa foto: Mediafax, OCTAV GANEA

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • DDOTV - trebuia inchis demult! Ne ajunge ca vom avea parte de cei 2 mascarici , Ponta si Arici Pogonici! Sper di inima ca acest biet popor sa mai aiba minte !
  • s-a dus dracu democratia in tara asta. pdl si traian basescu taie si spanzura. nu zic ca otv face ce trebuie sau e un post serios, dar sa ii retragi licenta mi se pare o aberatie, avand in vedere ca antena, b1, rtv, realitatea si mai grav, tvr 1, 2 si info fac campanie electorala de 4-5 ani pe fata. nu vad de ce pentru acceasi infractiune se ia o dubla masura. mai mult, nu am auzit de o singura sanctiune ptr b1 si tvr, in conditiile in care emisiunile lor sunt deja slinoase si au ajuns sa depaseasca in murdarie si servilism pana si mult hulitul intact grup...
  • Lui DD nu ii mai pasa de CNA, din pacate insa 'suicidul' OTV-ului nu va avea efectul scontat, mai e mult pana la alegeri!

    (Sa ne amintim ca DD are si DDTV?)

Trimite un comentariu