Skip to main content

Ovidiu Nahoi şi George Rădulescu, de la Adevărul la The Money Channel

 

Jurnaliştii Ovidiu Nahoi şi George Rădulescu, ex Adevărul, intră în echipa The Money Channel. Cei doi vor fi angajaţi ai postului de business.

Publicitate

Ovidiu Nahoi realizează deja câteva emisiuni, dar va rămâne cu colaborări şi la Adevărul. "De la 1 aprilie m-am înţeles cu cei de la Adevărul Holding să rămânem la stadiul de colaborare. Totul a fost în bună înţelegere cu ei", a declarat Ovidiu Nahoi pentru paginademedia.ro. "Mă voi ocupa de emisiunile pe care le realizez, dar voi lucra şi pe jurnale ca senior editor", a  mai spus Nahoi.

Ovidiu Nahoi:

”Voi continua şi la The Money Channel să caut un mod echilibrat de a face presă, încercând să evit obsesiile şi mai ales populismul de presă, care poate fi mai rău pentru societate decât cel al politicienilor. Am găsit aici o echipă dedicată unei prese de calitate, moderne, deschise către Europa şi către lume şi sunt bucuros să mă alătur acestei echipe.

George Rădulescu:

"The Money Channel a rămas printre foarte puţinele instituţii de presă în care nu se fac concesii în ceea ce priveşte principiile jurnalismului quality. Un motiv suficient pentru a ridica "mănuşa" pe care mi-a aruncat-o echipa TMC.”

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Ovidiu Nahoi, carte de vizită:

  • A început colaborarea cu The Money Channel de câteva luni. Realizează trei emisiuni la The Money Channel - „Prima Pagină”, „Eurozona” şi „Axa Bucureşti - Bruxelles”.
  • A debutat în presă în 1990, lucrând ca redactor de ştiri la Radio Unifan/Uniplus. Apoi a lucrat ca reporter parlamentar, redactor şi realizator de documentare şi analize la Agenţia ”Mediafax”.
  • Ovidiu Nahoi a mai fost, de-a lungul carierei sale, redactor şef-adjunct şi editorialist la ziarele ”Evenimentul zilei ” şi ”Adevărul”, iar în 2010 a înfiinţat Biroul ”Adevărul” de la Bruxelles.

George Rădulescu, carte de vizită:

  • A fost jurnalist la „Adevărul” în perioada 2006 – 2012, unde a realizat, până în martie 2012, dialogurile săptămânale „La masa Adevărului”.
  • Licenţiat în Drept şi în Teologie, el şi-a început activitatea în presa centrală acum mai bine de treisprezece ani.
  • A fost redactor în cadrul Departamentului „Politică internă” al cotidianului „Curierul naţional” vreme de peste cinci ani şi a colaborat la alte câteva publicaţii.

Sursa foto: adevarul.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un om Un om
    Bă da! I s-simțit lipsa. Cât a fost la Bruxel a fost mai liniște. Eram si noi mai linistiti ca nu se apuca unu ca Nahoa sa ne dea sfaturi de tot rahatu'.
  • X X
    #Tsaka Paka

    Ba pardon, de aproape un an de zile Nahoi vine la munca 2-3 ore pe zi in ADH. Unii colegi radeau de el cum isi tragea paltonul la ora 13.00 FIX. O nulitate, nu i se simte lipsa.
  • Un om Un om
    Un interviu memorabil a fost cel cu Neagu Djuvara
  • Tsaka-Paka Tsaka-Paka
    Nu subscriu la ideea ca "Nahoi e un gunoi". Intr-adevar, e foarte slab ca sef si un dezastru cand il trimiti sa faca reportaje pe teren. Toate misiunile/ deplasarile lui pt Ad Holding au fost niste esecuri maxime, din pacate neobservate de factorii de decizie. Redactia de la Bruxelles e un mare exemplu de aruncat banii pe fereastra in plina criza, intrucat - hai sa fim sinceri - cine dracu' e interesat de bla-bla-uri europene?! Totusi, se putea materializa ceva, in sensul ca puteau fi monitorizati parlamentarii care freaca menta, basca personaje suculente gen Becali, EBA, Severin etc. Oferta, pe ideea comerciala sa zicem, ar fi fost, dar Nahoi si ai lui s-au ascuns in spatele notiunii de quality si au ars gazul pe acolo. Ovidiu e insa un bunicel editorialist si un parerolog ok, la asta poate fi folosit de TMC cu relativ succes. Si asa, de vreo 3 luni venea o ora pe sapt la redactie, lua banii de pomana...
    George Radulescu are o capacitate de munca exceptionala, insa e un jurnalist moale. Din sutele de interviuri pt Adevarul hai sa alegem unul memorabil. Unul singur! Nu prea exista, pt ca toate sunt politicoase, moi, fara nerv, cu intrebari de 5 randuri si raspunsuri plicticoase de @% de randuri.
    In concluzie, succesuri, baieti.
  • imre imre
    ha-ha... ce-am mai ris...
  • Bibicu Bibicu
    "Un om" esti un simpatic!! Un sfat bun la vremea lui... Sti tu simpaticule.
  • Un om Un om
    Nahoi e un gunoi. George este insa din alt film. Un om cu mult bun simt. Ce mă sperie, ca om care am lucrat 8 ani cu ei, este cum dracu s-a luat George dupa Nahoi. Cat de disperat ai fost George? Sa pleci tu cu e Nahoi?!?!?! George, care tu ai fost cautat de alte trusturi nu le-ai acceptat, pleci acum pachet cu Nahoi. cred ca din disperare, ai acceptat sa pleci alaturi cu gunoiul. Prietenu lui Imre. George, dupa limbaj, stiu, tu te-ai prins cine sunt eu. Pentru bunul tau simt NU TE ALATURA gunoiului. Nu face prostia pe care a facut-o si Ion Ionita. Pe unde calca Nahoi nu Mai crește iarba. La Bruxel nu mai crește nici Varza de Bruxel. Un om care a "stat" un an cu tiribomba Toma in Belgia, si mai si trăiește nu este de încredere. Cu Bianca mori in 5 minute numai daca respiri aerul cu ea. George, mai bine la Patriciu (mi-e jena ca spun asta) decât sa te alături unui Nahoi. Te rog sa reflectezi.
  • daniel daniel
    las ca de-acuma scrie imre ziarul, ca pana acum ii dicta lui radulescu...
  • gogaie gogaie
    Hauliuuuuuu...sa te tii...sa vezi acum audienta la The M.C. :D
  • Marian Marian
    Nahoi, o nulitate care ii sterge bocancii hotului de Patriciu.
    No more comments!
  • GreenIsTheNewRed GreenIsTheNewRed
    Doi socialisti. Nahoi din interes, Radulescu din prostie.
    E faina asta cu obsesiile la Nahoi. Pai el e obsedat de Basescu, Boc, Udrea. Ca jurnalist la Bruxelles a fost o rusine, ii scriau asistentii MEP socialisti articolele. Doi asistenti se lauda si acum cum au "publicat" ei in Adevarul articol despre EBA. Unul lucreaza pentru Catalin Ivan.

Trimite un comentariu

sus