Skip to main content

The Voice a reușit să bată Britain’s Got Talent. Audiența: aproape zece milioane

 

The Voice, emisiune difuzată de BBC1, a reușit să bată pentru prima oară Britain’s Got Talent, emisiune difuzată de ITV1, în ziua de sâmbătă, când emisiunea a atins cele mai mari audiențe de până acum.

Publicitate

The Voice a astras 9.54 milioane de telespectatori între orele 19 00 - 20 20 și a bătut Britain’s Got Talent, care a atras 9.1 milioane de telespectatori între orele 20 00 - 21 15 . A fost pentru prima oară când The Voice a avut o audiență medie mai mare decât competiția.

Ratingul emisiunii The Voice a crescut a doua săptămână la rând de la 9 milioane cu o săptămână înainte și de la 8.4 milioane la premiera de pe 24 Martie.

Britain’s Got Talent a scăzut de la 10.4 milioane în săptămâna precedentă și de la 9.87 milioane la premiera celui de-al 6-lea sezon.

După ora 20.00, când cele două emisiuni s-au bătut pe același segment orar, The Voice a atras 10 milioane de telespectatori față de Britain’s Got Talent cu 6.4 milioane.

The Voice a avut un vârf de cinci minute în care emisiunea a fost urmărită de 10,68 milioane de telespectatori.

Lupta de sâmbătă seara a show-urilor a devenit princialul motiv de rivalitate între cele două canale, mai ales de când ITV a mutat mai târziu Britain's Got Talent, astfel încât să intre pe același interval orar cu The Voice.

(P) Vrei să explorezi piețe noi și mai riscante, dar cu un potențial de creștere mai mare?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu