Skip to main content

Turner lansează Toonix

 

Turner Broadcasting anunţă lansarea Toonix, o lume virtuală pentru copii. Pe toonix.com, aceştia sunt invitaţi să îşi creeze avataruri şi să interacţioneze pe noua platformă.

Publicitate

Dedicat copiilor cu vârsta între 7 şi 11 ani, Toonix este gratuit pentru toţi utilizatorii care se înregistrează pe site. Copiii îşi pot crea propriile avataruri, îşi pot exprima personalitatea decorându-şi camera, pot juca jocuri şi participa la misiuni.

Monedele virtuale pe care le primesc în urma finalizării misiunilor pot fi apoi utilizate pentru a achiziţiona obiecte virtuale şi pentru a accesa zone noi ale site-ului. Copiii pot conversa cu prietenii lor, le pot trimite acestora mesajen predefinite şi cadouri virtuale.

(P) Vrei să explorezi pieţe noi şi mai riscante, dar cu un potenţial de creştere mai mare?

Louise Okafor, Directorul departamentului Digital Entertainment al Turner Broadcasting EMEA spune:

"Toonix este o experienţă interactivă, bazată pe imaginaţie şi dezvoltată în jurul noţiunii de comunitateAceastă nouă lume virtuală este un proiect digital care oferă nenumărate oportunităţi de licenţiere şi publicitat."

Printre multele modalităţi de licenţiere şi publicitate disponibile în lumea Toonix se numără personalizarea obiectelor şi a magazinelor virtuale, afişarea posterelor, branding-ul costumelor sau oferirea voucherelor de reduceri.

În majoritatea ţărilor, Toonix poate fi accesat de pe site-ul local Cartoon Network (www.CartoonNetwork.ro/show/toonix în cazul României), iar în câteva regiuni - de pe site-ul Boomerang. Toonix este o destinaţie de sine stătătoare, care beneficiază însă şi de traficul de pe site-urile ambelor branduri Turner.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus