Skip to main content

TV Paprika s-a lansat în rețeaua operatorului RCS & RDS

 

TV Paprika s-a lansat în rețeaua RCS & RDS. Postul poate fi urmarit in pachetele de televiziune analogică și digitală prin cablu, oferite de operatorul de telecomunicatii.

Publicitate

Prin intermediul acestui parteneriat, RCS & RDS aduce unui numar de peste 3 milioane de telespectatori din România, o serie nouă de programe TV cu un conținut gastronomic.

  • Postul TV însumează 6 milioane de abonați în cele patru teritorii din Europa în care este transmis: Ungaria, România, Cehia și Slovacia, potrivit reprezentanților Paprika.
  • TV Paprika este deținut și operat în totalitate de Chello Central Europe, parte a Chellomedia, divizia europeană de conținut a Liberty Global, Inc. și a intrat pe piața din România în anul 2008.

Celelalte canale TV din portofoliul Chello Central Europe care emit în rețeaua RCS & RDS sunt: Minimax, Romantica, Zone Reality, Bloomberg și CCTV News.

 

(P) Vrei să explorezi piețe noi și mai riscante, dar cu un potențial de creștere mai mare?

 

Despre Chello Central Europe

  • Chello Central Europe este un furnizor de conținut din Europa Centrala.
  • Portofoliul curent de televiziuni din Romania include printre altele: Minimax, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living Network, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, Outdoor Channel si Food Network. Compania are, de asemenea, un joint-venture cu MGM Channel.
  • În afara de televiziunile tematice, Chello Central Europe operează AT Media și Mojo Productions, un studio de productie full service pentru televiziunile locale si internationale din regiune.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • De ce nu introduc in grila de programe programul MGM un program de filme vechi si foarte bune si ne bag pe gat tot felul de programe de exemplu ar putea sa il inlocuiasca cu TV 1000 tot de filme
  • Cred ca merge pe doua luni de cand e retransmis in reteaua RCS-RDS, atat in grila digitala cat si in cea analogica.
    E deja postul preferat de mama.

Trimite un comentariu