Skip to main content

WPP a raportat venituri de 2.4 miliarde de lire

 

Dailymail.co.ukWPP,  cea mai mare companie de comunicare din lume - condusa de Sir Martin Sorrell, și-a crescut targetul de profit pentru acest an cu 4%, având un venit de 2,4 miliarde de lire în primul trimestru, scrie The Guardian.

Publicitate

Compania a declarat că performanța sa se datorează publicității și investițiilor în media făcute de companiile Group M, JWT și Grey, care au crescut 6,2 % - ajungând la valoarea de 973 de milioane de lire.

 

(P) Vrei să asiguri creditul obținut de partenerul din străinătate pentru achiziționarea produselor și serviciilor furnizate?

 

Din punct de vedere geografic, Europa Centrală și de Est a avut o creștere de 9,5%, ajungând la valoarea de 681 de milioane de lire. America Latină a avut cea mai rapidă creștere, de 14%. America de Nord a avut o creștere mică, de doar 1,4%.

Sorell a spus că WPP a avut parte de o creștere a veniturilor în primul trimestru față de cât era previzionat, astfel că în trimestrul doi așteaptă o creștere asemănătoare. La nivelul întregului an WPP se așteaptă să aibă parte de o creștere mai mare 4%.

Sursa foto: Dailymail.co.uk

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu