Skip to main content

WPP a raportat venituri de 2.4 miliarde de lire

 

Dailymail.co.ukWPP,  cea mai mare companie de comunicare din lume - condusa de Sir Martin Sorrell, şi-a crescut targetul de profit pentru acest an cu 4%, având un venit de 2,4 miliarde de lire în primul trimestru, scrie The Guardian.

Publicitate

Compania a declarat că performanţa sa se datorează publicităţii şi investiţiilor în media făcute de companiile Group M, JWT şi Grey, care au crescut 6,2 % - ajungând la valoarea de 973 de milioane de lire.

(P) Vrei să asiguri creditul obţinut de partenerul din străinătate pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor furnizate?

Din punct de vedere geografic, Europa Centrală şi de Est a avut o creştere de 9,5%, ajungând la valoarea de 681 de milioane de lire. America Latină a avut cea mai rapidă creştere, de 14%. America de Nord a avut o creştere mică, de doar 1,4%.

Sorell a spus că WPP a avut parte de o creştere a veniturilor în primul trimestru faţă de cât era previzionat, astfel că în trimestrul doi aşteaptă o creştere asemănătoare. La nivelul întregului an WPP se aşteaptă să aibă parte de o creştere mai mare 4%.

Sursa foto: Dailymail.co.uk

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus