Skip to main content

11 mai: "Dan Diaconescu Direct" iese din grila OTV

 

Publicitate

DIACONESCU AFARĂ DIN GRILĂ. Postul OTV a anunţat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) că va scoate din grila sa de programe emisiunea "Dan Diaconescu Direct", începând cu
data de 17 mai, într-o adresă înregistrată ieri de Consiliu, scrie Mediafax.Potrivit adresei de la Acsis Solv Ipurl, administratorul judiciar al SC Ocram Televiziune SRL, în locul emisiunii "Dan Diaconescu Direct" se va introduce în grila postului OTV un alt program până cel târziu pe 15 mai.

Contactat de Mediafax, preşedintele CNA, Răsvan Popescu, a declarat că respectiva adresă este doar o notificare, de care Consiliul a luat act, nefiind necesară aprobarea CNA pentru scoaterea unei emisiuni din grila de programe a unui post.
"Dan Diaconescu Direct" iese din grila OTV


BUȘCU, DAT ÎN JUDECATĂ DE ADAMESCU. O firmă a milionarului Dan Adamescu (foto) cere 500.000 de lei de la Doru Buşcu, redactorul şef al "Caţavencilor", în urma declaraţiilor privind tirajul "României Libere", scrie Evenimentul zilei.

Firma care editează cotidianul "România Liberă" l-a dat în judecată pe Doru Buşcu după ce acesta a afirmat că ziarul lui Dan Adamescu ar raporta tiraje mai mari pentru a atrage cât mai multă publicitate.

 

Buşcu ar trebui să scoată din buzunar 510.000 de lei daune morale şi, în cazul în care Adamescu câştigă, să publice hotărârea instanţei integral în două cotidiane, pe prima pagină. În caz de neexecutare, orice zi de întârziere va fi sancţionată cu amendă de 500 de lei.
Adamescu îl pune pe Buşcu la plată


A ÎNCEPUT CAMPANIA ELECTORALĂ. Campania electorală pentru alegerile locale din 10 iunie începe vineri, 11 mai, cu 30 de zile înaintea scrutinului, şi se va încheia sâmbătă, 9 iunie, la ora 7.00, scrie Mediafax.
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a anunţat, joi, că 188 de posturi de televiziune şi 142 de radiouri vor difuza materiale dedicate campaniei pentru alegerile locale, mai notează agenţia de presă.


AMENDĂ PENTRU RCS. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat RCS&RDS cu 10.000 de lei, pentru că retransmite în continuare postul RTL Klub din Ungaria, fără acordul societăţii care deţine acest canal, notează Mediafax.

 

Compania ungară a sesizat CNA, din 20 martie, că RCS&RDS difuzează postul RTL Klub fără a avea acordul titularilor, care a expirat pe 1 iulie 2011, iar CNA a cerut operatorului să îşi modifice avizul de retransmisie şi să scoată acest canal din grila sa, ceea ce nu s-a întâmplat.
CNA a amendat RCS&RDS cu 10.000 de lei pentru retransmisia fără aviz a postului maghiar RTL Klub


PIAȚA DE PR. Dinamismul pieței românești de PR este dat în prezent de capacitatea agențiilor de a face mai mult pentru mai puțin, în condițiile în care "probabil că 20% din banii investiți în PR produc 80% din rezultatele de relații publice", spune Loredana Visa, general manager al agenției de profil V+O Communication. Ea apreciază într-o discuție cu HotNews.ro că piața de PR nu va crește cu mai mult de 5% în 2012, de la cele 25-26 de milioane de euro cât a atras anul trecut.

Pentru 2011, piața de [comunicare în] digital probabil este undeva la 20-21 milioane de euro, fără Google și Yahoo. Acum, să estimăm [câți bani din PR se duc spre] zona de social media este destul de greu, având în vedere că investițiile în social media se fac și în zona de PR și în zona de digital. (...) Social media este o zonă care crește, pe măsură ce numărul oamenilor din social media crește.
VIDEO Visa / V+O Communication: Probabil 20% din banii investiți în PR-ul romaneasc produc 80% din rezultatele de relații publice, pe o piață de 25-26 de milioane de euro


MESERIA DE JURNALIST ÎN ANGLIA. Meseria de jurnalist se află pe poziţia nouă într-un top 10 al celor mai dorite slujbe din Anglia, potrivit unei cercetări realizate de Bing, motorul de căutare al celor de la Microsoft, scrie Adevărul.

 

O mare parte dintre britanici şi-ar fi dorit să fie jurnalişti, potrivit telegraph.co.uk. Media se află pe locul nouă în topul celor mai dorite meserii din Marea Britanie.
Cei mai mulţi britanici şi-ar dori să devină piloţi de avion.
Jurnalismul, una dintre cele mai dorite meserii din Marea Britanie


GOALĂ LA ȘTIRI. Jessica Starr, prezentatoarea meteo de la postul de televiziune FoxNews, din Detroit, a apărut făra haine în fața telespectatorilor, la o oră de maximă audiență, scrie Adevărul.

 

Hainele Jessicăi au fost invizibile, la unul dintre momentele ei de prezentare a vremii. Aceasta a demonstrat, în direct, de ce meteorologii nu pot purta haine în aceeași culoare cu decorul pe care este proiectată harta pentru prezentarea buletinului meteo, scrie MyFoxNews.
O prezentatoare meteo a rămas fără haine, în direct VIDEO

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu