Skip to main content

14 mai: Emisiunea Ioanei Lupea şi a lui Mircea Marian la TVR Info, suspendată în campanie

 

Publicitate

CAMPANIE ELECTORALĂ. Emisiunea Foc Încrucişat de la TVR Info, moderată de Ioana Lupea şi Mircea Marian, a fost suspendată în perioada campaniei electorale, anunţă HotNews. Această mutare face parte dintr-o serie de schimbări, printre care şi transfomarea Jurnal Plus, emisiune programată joi seara la TVR 1.

Ioana Lupea a declarat că ea şi Mircea Marian au fost înştiinţaţi, joi, că emisiunea lor se suspendă pe parcursul campaniei, urmând să fie înlocuită de o emisiune de dezbateri electorale.

Ioana Lupea a precizat că decizia conducerii TVR a fost luată deşi, marţi, ea şi Mircea Marian îşi exprimaseră acordul să realizeze dezbateri electorale pe parcursul campaniei.

Emisiunea realizata de Ioana Lupea si Mircea Marian la TVR Info, suspendata in campania electorala


ANCHETĂ ÎN CAZUL INTERCEPTĂRILOR. Rebekah Brooks, fosta şefă a publicaţiilor pe care imperiul media controlat de Rupert Murdoch le deţine în Marea Britanie, a prezentat detalii ale legăturilor sale cu liderii politici de la Londra.

În cadrul audierilor legate de scandalul telefoanelor interceptate ilegal de tabloidul News of the World, Brooks a povestit între altele cum actualul premier David Cameron îi trimitea mesaje pe care le încheia cu acronimul LOL - lots of love (multă dragoste - n.r.). Brooks a precizat că acest lucru s-a întâmplat "până când i-am spus că [LOL] înseamnă "Laugh out loud" (a râde în gura mare - n.r.).
Fosta sefa de la News of the World si The Sun: David Cameron imi trimitea SMS-uri si credea ca "LOL" inseamna "lots of love"


DECES. Fotograful de război german Horst Faas, de două ori câştigător al premiului Pulitzer, a murit joi, la 79 de ani, a anunţat Associated Press, agenţie la care a lucrat aproape 50 de ani, potrivit Adevărul.

Horst Faas s-a făcut cunoscut îndeosebi pentru acoperirea războiului din Vietnam cel mai mult timp, din 1962 până în 1974, ca şef al departamentului foto al AP în Asia de Sud-Est. El a fost grav rănit în 1967.
A murit fotograful de război Horst Faas, de două câştigător al premiului Pulitzer


OFERTĂ ÎN CAMPANIE ELECTORALĂ. Agenţia de presă Mediafax difuzează gratuit, din 11 mai, pe toată perioada campaniei electorale, un flux informativ special, care va conţine comunicate electorale transmise de partide şi de candidaţii în alegerile locale.
Serviciul "Comunicate electorale" va fi disponibil în timp real, pe www.news.mediafax.biz, tuturor abonaţilor la produsele mass-media.
Flux gratuit de comunicate electorale, pe www.news.mediafax.biz


REALITY-SHOW-URILE ÎN VIAŢA BRITANICILOR. Tot mai mulţi adolescenţii din Marea Britanie consideră că este normal să îşi înceapă viaţa sexuală la 14 ani şi să bea alcool, în special şampanie, scrie Gandul.info. Aceasta este concluzia unui raport realizat în Regatul Unit, care atrage atenţia asupra faptului că acest comportament al tinerilor este adoptat în urma vizionării unor programe TV, precum serialul de tip reality-show „Singura cale este Essex” (nr. The Only Way Is Essex), care este extrem de urmărit în Marea Britanie.

Datele cercetării, realizată de Asociaţia Girl Guides, arată că cei mai mulţi adolescenţi care au urmărit astfel de seriale, în care apar persoane obişnuite care şi-au modificat stilul de viaţă pentru a face cât mai multă audienţă, spun că secvenţele din reality-show îi încurajează să bea şampanie, să se drogheze şi chiar să considere relaţiile intime de la 14 ani ca pe un lucru normal.
RAPORT. Ce efect au reality-show-urile asupra adolescenţilor britanici. VIDEO


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Domnu'Sandu Domnu'Sandu
    Eu sint sofer la TVR si nu am colaborare cu nimeni nici cu Antena si nici cu Kanal d sau altele.Foamea din TVR s-a accentuat odata cu represiunile facute de echipa asta care tocmai o sa plece.Au facut ravagii.Daca Sassu a construit inca 2 posturi care din punctul meu de vedere aduc un oarecare profit si nu paguba,Lazescu + Culcer au distrus incet si sigur mult,incepand cu mandria noastra de a lucra in TVR.Cititorii de prompter sa plece dupa Culcer si sa ne lase,ca astfel ne lasa in buget si sumele imense cu care sunt platiti.Afara!!!!
  • Wish d'aici Wish d'aici
    Culcer,sub obladuirea lui Lazescu au avut grija sa"doteze"Tvr Info cu catei credinciosi,care iesiti pe sticla sa spuna intocmai si la fel ce lucruri bune face basescu si hoardele lui.Pana si B1 Tv a facut o fapta buna trimitand pe bani buni chiar si pentru o televiziune privata, in ajutorul stirilor un prezentator(daca ii putem spune asa cititorului de prompter Bucur Adrian)Cei doi din discutie au fost si ei prin zona si daca tot se dadeau salarii de peste 2000 de euro,de ce sa refuze.Astia toti ar trebui trimisi de unde au venit,sa-l reprezinte pe comandantul de vas de acolo din departare.Lazescu a facut greseala capitala.A angajat fara concurs pe salarii indecent de mari oameni din afara si pe cei care sunt pe acolo prin TVR(nu-i plang deloc,stati linistiti)Trebuie continuata politica de austeritate si dezmatul pe bani publici dar ar trebui inceput chiar cu el si salariile peste 3000 de lei,care pentru tara asta si pentru momentul asta sunt mari.Pe de alta parte aproape toti angajatii din TVR colaboreaza cu celelalte televiziuni pentru diferite emisiuni,deci au castiguri substantiale.Sunt editori,producatori,regizori care colaboreaza cu Antena 1,cu Kanal D si chiar cu alte televiziuni de sport.
  • aidan aidan
    sper sa fie suspendata si dupa. ne-au facut numai deservicii cei doi. pana sa fie angajat la tvr marian propunea desfiintarea tvr, cum a fost angajat pe bani grei,hopa, i se parea numai buna! lucrez in tvr de peste 36 de ani si stiu ca cei doi sunt o rusine,un exemplu despre cum NU se face jurnalism! ce au facut ei se numeste guduratura!de doi ani ma rog sa scapam de gasca lui lazescu,vreo 400 de "voinici" cu salarii de la 7000 de roni in sus!politica se plateste gras! noi avem intre 1500-3000 dupa zeci de ani de munca! ma bucur ca nu-i mai vad pe emanatii rodicai culcer!
    doamna mariana, dar ridicatul in slavi a lui basescu este in regula? e profesional si corect? basescu nu a putut sa inchida closetele dar a facut tot ce a putut, nu l-au mai ajutat occidentul si timpul.ghinionul lui si norocul closetelor.de ce pupatul mainii lui basescu e politically correct si a lui antonescu nu? ori pupam pe toti si toate in mod egal, ori nu pupam pe nimeni!Asa e corect, doamna.
  • mariana mariana
    suspendata de ce? pentru ca a venit la putere antenescu si pontanacul e nu stiti ca acesti ziaristi si ziarul evenimentul zilei a fost amenitat de antenscu ca daca nu se conforma pe placul lui o sa-si doreasca ei sa mai fie ziaristi? ei iacata ca sa adeverit deci daca nu-i ridici in slavi asa um fac cei de la closetul3 a lui varanul felix turnatorul risti sa-ti pierzi piinea,"dictatorul" basescu nu a inchis closetele care ii sunt ostile insa acesti indivizi condusi de la grifco uite c i-si permit rusine sa va fie nenorociti ce sunteti.

Trimite un comentariu

sus