Skip to main content

Lavinia Petrea și Andreea Marinescu, în locul Andreei Liptak la Știrile Pro TV

 

Andreea Liptak, partenera știrilor de dimineață a lui Mihai Dedu, a fost înlocuită, de ieri, 14 mai, cu Lavinia Petrea și Andreea Marinescu.

Reprezentanții Pro TV au precizat că Andreea Liptak, fosta prezentatoare a Stirilor Pro TV de dimineață, va fi implicată în alte proiecte ale Știrilor Pro TV.

Cele două vor i se vor alătura alternativ, câte o săptămână fiecare, lui Mihai Dedu.

Publicitate

Dupa primele cuvinte rostite în direct, de la pupitrul știrilor, simțeam că îmi iese inima din piept de emoții! Am de ani de zile experiența live-urilor, pe care le fac cu multă pasiune pentru aceasta meserie, dar în studio este puțin diferit”, a declarat Lavinia Petrea.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Scuza cu "...alte proiecte ale Stirilor Pro TV " suna a mazilire, dupa neuitatul sablon al anilor "de dinainte", cand despre un tovaras retrogradat se spunea ca "a primit alte insarcinari". Nimic nou sub soare.

  Andreea Liptak facea pereche buna cu Mihai Dedu, erau potriviti, toata echipa mergea, cu busu si neti. In inginerie exista o vorba: nu modifici ceea ce functioneaza. Fata de azi, o blonda, parea fiica dlui Dedu si era speriata foc. Probabil ca si Neti va fi in curand inlocuita cu nepoata ei... Se pare ca PRO TV vrea o clona la "Razvan si Dani" si doreste ca Stirile diminetii sa concureze si MTV, care e tot al lor. Sa vedem cine va afla si, mai ales, cine va publica motivul real al plecarii dnei Liptak.

  Dupa scandalul cu servieta cu "Talent", uite inca un subiect interesant oferit de Grupul Pro.
 • Andreea Liptak era credibila. Astea doua sunt niste pisici miaunate dar asa e la noi, se pune accent pe pisiceala nu pe credibilitate si creier!
 • Tu poti sa intelegi ce vrei!

  Mai sus insa scrie: "Cele două i se vor alătura alternativ, câte o săptămână fiecare, lui Mihai Dedu".

  Fă acum socoteala: tot 3 rezultă?
 • LE-AI INCURCAT RAU POZELE.....CHIAR SI NUMELE.IN POZA ESTE ANDREEA MARINESCU NU LAVINIA.......SA-TI CERI SCUZE PT CA ELE MERITA ASTA. SUNT SI FRUMOASE SI DESTEPTE

Trimite un comentariu