Skip to main content

Angajaţii Adevărul Holding, obligaţi să facă rapoarte săptămânale de activitate

 

Publicitate

Şefii Adevărul Holding, grupul deţinut de Dinu Patriciu, sunt obligaţi ca în fiecare vineri să trimită la resurse umane un raport detaliat al activităţii lor din săptămâna care a trecut.

În caz contrar, li se taie 10% din salariu.

Comunicarea a fost trimisă astăzi şi îi vizează pe toţi directorii, directorii adjuncti de divizii, departamente, redactori-şefi, redactori-şefi adjuncţi, şefi de secţie, de birou, şefi de proiect.

PETER IMRE DESPRE RAPOARTE. Contactat de Paginademedia.ro, Peter Imre, director general Adevărul Holding a declarat că şefii "au făcut rapoarte şi până acum. Acum doar li s-a mai atras atenţia că trebuie să le facă."

De ce? "Ca să se ştie ce se întâmplă în companie într-o săptămână", a declarat Imre pentru Paginademedia.ro. "Nu cred că există o companie în care să nu se facă rapoarte săptămânal", a adăugat Peter Imre.

Cei care nu trimit raportul săptămânal de activitate vor fi penalizaţi cu 10% din salariu.

Ce trebuie să conţină raportul de activitate: Proiectul săptămânii, realizările săptămânii, planurile de acţiune pentru săptămâna viitoare, Planul de călătorii/ deplasări (inclusiv meeting-uri outside), Concedii de odihnă.

Mesajul integral, în continuare:

Bună ziua tuturor,

Începând cu data de 1 iunie 2012 (vineri), toţi directorii, directorii adjuncti de divizii, departamente, redactori-şefi, redactori-şefi adjuncţi, şefi de secţie, de birou, şefi de proiect sunt obligaţi să redacteze şi să trimită raportul săptămânal de activitate care va cuprinde obligatoriu elementele din modelul atasat. Cei care nu trimit raportul de activitate săptămânal vor fi penalizaţi cu 10% din salariu, pentru fiecare raport neîntocmit.

Rapoartele se vor trimite în fiecare vineri, până în ora 15:00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Plum Media Plum Media
  Si a dat rezultate concrete sau?
 • reporter reporter
  salarii normale...
 • Tom si Jderii Tom si Jderii
  Off the record...stie cineva ce salarii sunt la radiourile SBS din Bucuresti?
  Multumesc pentru un eventual raspuns.:)
 • Borcanul gol Borcanul gol
  Radeti voi de piticul fara matreatza, dar io cred ca el are cele mai interesante rapoarte. "Imre-Bacs (sa traiti!) raportez ca si saptamana asta l-am sapat pe Cartianu, m-am umflat in pene in fatza sclavilor si am papat tot ce mi-au pus in farfurie la crasma. In plus, am facut training chiar si dupa program, dar nu cer plata de ore suplimentare, pentru ca inteleg ca trustul cere sacrificii. Onoare muncii!" semnat Sabinache.
 • Gogaie Gogaie
  Rapoartele se vor trimite în fiecare vineri, până în ora 15:00 la DNA, DGIPI, SRI, SIE, SPP, IGPR, UM 0962 s.a.m.d...
 • sclav pe plantatia lui patriciu sclav pe plantatia lui patriciu
  Bogdane, nu cred ca te incalzeste cu ceva, dar afla ca nu esti singurul. La AH primesc banii integral numai cei care sunt in gratiile lu' madam OB.
 • burningsnowflake burningsnowflake
  10% idee de ospatar...
 • ali baba ali baba
  Creierul tau e pe moate iar inima in forma de "rasu - plansu", adica de bunicuta/arici pogonici/che guevara!
 • karina andersen karina andersen
  sabin borcan e cel mai constincios: ii da copy-paste la cel de saptamana trecuta si-l injura pe imre, dupa ce-l linguseste in birou. la nunta unei fete de sambata trecuta se lauda ca-l face pe cartianu curand. doamne fereste:)
 • Bogdan Viorel Stan Bogdan Viorel Stan
  A raportat dna Oana Mihaela Barbu, director resurse umane, conducerii Adevarul Holdingul neplata catre mine a drepturilor de autor aferente lunii martie, 2012?
  Ma numesc Bogdan Viorel Stan (fost DTP, ziarul "Adevarul") si inca astept plata drepturilor de autor pe luna martie.
  Dnei Oana Mihaela Barbu, director resurse umane
 • sclav pe plantatia lui patriciu sclav pe plantatia lui patriciu
  asta-i culmea nesimtirii, sa ameninti cu penalizari din salariu cind tu nu dai banii cu lunile. uite d-aia nu merge treaba in holding, ca nu se fac rapoarte (o pierdere de timp, de altminteri, ca si sedintele inutile). in loc sa spuna mersi ca redactorii mai vin la munca si scriu, fac treaba a inca 3-4 oameni, ca au decimat redactiile, ei ameninta cu penalizari din salariile care nu se dau. complet idioti, in frunte cu oana barbu.
 • ala ala
  Cre' ca le cere sa contorizeze numarul de injuraturi la adresa USL vs. articol scris.
  Oricum Cartianu va bate pe toti !
  El e un basist innascut, cu creieri portocalii si inima in forma de ancora !
 • dan dan
  model de raport HR: saptamana asta nu am platit niciun salariu
  model de raport conta: saptamana asta nu am platit nicio factura
 • reporter reporter
  Dacă tot a dat mail la toata lumea, ar trebui ca toată lumea să dea vineri raportul ală la cele 4 adrese de mail :) Nici o problemă, nu se blochează serverul, are el grijă Moca de el (și trece și în raport)
  :) :) :)
 • reporter reporter
  salariul din martie, că ăla e plătit parțial :)
  dar îl va reține în septembrie, dacă nu se ia notă mare la mărire.

Trimite un comentariu

sus