Skip to main content

Audienţa CNN, declin istoric

 

CNN atinge recorduri după recorduri de audienţă, însă sunt negative. Dacă la începutul acestei luni postul de televiziune a atins minimul ultimilor 10 ani, în ultimele zile ratingurile CNN au coborât şi mai mult.

Publicitate

Televiziunea a atins zilele trecute printre cele mai slabe audienţe din ultimii 20 de ani, scrie Huffington Post. În perioada 27 - 30 mai, televiziunea de ştiri a avut, în prime-time, o medie de 389.000 de telespectatori. Competitorul său, MSNBC a avut o medie de 674.000 de privitori, în timp ce Fox News a depăşit 1,6 milioane.

Staţia a avut se suferit în special pe tronsonul orar 19.00 - 21.00, ocupat de Erin Burnett şi de Pierce Morgan. Primul a avut doar 89.000 de telespectatori, iar cel de-al doilea 417.000 de telespectatori.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • lol lol
  CNN american e foarte plicticos, cam ca posturile de stiri romanesti. O baba vilata de la romanii e un copil disparut in America - cu ce poate sa ii ajute telespectatorul? Cine vrea stiri serioase si ceva mai putine reclame, da pe BBC, AJE etc
 • Adi Adi
  "It is harder and more expensive if you don't make up the news."...asta spune destule...si acuma o paralela cu statiile de la noi,...
 • Flo Flo
  Doar ca Eric Burnett e de fapt Erin Burnett si e femeie ;)
 • Narckotick Narckotick
  Hai, frate, lasa-ma in pace, audienta CNN mai mica decat cea a Antenei 3?
 • Iulian Iulian
  Am vazut sursa si ma intrebam cumva retoric. Am o problema in a crede ca in US audientele pe posturile de stiri sunt mai mici decat in Romania.

  Oricum, articolul din sursa nu da foarte multa informatii de cum s-a masurat si ce s-a masurat (de parca CNN-ul ar avea o singura statie:)
 • Iulia Bunea Iulia Bunea
  Am dat link la sursa.
 • Iulian Iulian
  Unde e masurata audienta aia? Sigur nu s-au uitat niste zerouri? OTV-ul sta mai bine la audienta decat ei...
 • bobo bobo
  Poate li s-a luat si americanilor de atatea stiri...

Trimite un comentariu

sus