Skip to main content

Filmul cu "Făcătorul de vânt" a ajuns vedetă în Italia

 

Publicitate

Filmulețul cu gafa de la Realitatea TV, în care o persoană se spetește să provoace o furtună de nisip în timpul unui live de pe o plajă din Constanța a ajuns și pe site-ul italian La Repubblica

Imaginile au fost vizualizate de peste 35.000 de ori în Italia și au peste 600 de like-uri pe Facebook numai din peninsulă.

În România, filmul prezentat de Paginademedia.ro, sesizat de un cititor al site-ului la rubrica PaginaTA de media a avut peste 830 de like-uri și aproape 50 de postări pe Twitter.

Revedeți în continuare imaginile publicate de Paginademedia.ro săptămâna trecută.

[jwplayer mediaid="48946"]

Ai văzut vreo gafă? Vreun titlu ieșit din comun? Vreo reclamă remarcabilă? Intră în rubrica PaginaTAdemedia și spune-ne despre ce este vorba!

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Domnul reporter a devenit celebru in toata lumea, nu doar in Italia:

  Yahoo: http://news.yahoo.com/blogs/sideshow/tv-weather-reporter-caught-faking-storm-during-live-164044409.html
  Msn: http://now.msn.com/now/0523-romanian-reporter-wind.aspx
  Cbs: http://detroit.cbslocal.com/2012/05/25/faking-the-news-will-bite-you-in-the-butt

  Bineiteles ca de aici a fost preluat de foarte multe ziare, bloguri, etc ...
  Ciudat este ca in comentariile utilizatorilor din paginile respective se mentioneaza ca si prin tarile lor se mai intampla asa ceva. Deci, ce nu si la noi.
 • de ce nu ati facut o sesizare la cna pentru aceasta gafa?aceasta "stire" dezinformeaza publicul intr-un mod voit si distorsioneaza realitatea. nu mi se pare normala o asemenea practica, mai ales intr-o institutie, ca presa, care se vrea obiectiva si caine de paza al democratiei
 • e si normal! e un gag nu o transmisie in direct!reporterul,ca reporterul,era cu spatele(sa zicem) dar operatorul??? in aparatul de filmat nu stai cu amandoi ochii-ca in binoclu-cu unu esti in obiectiv cu altul liber. in capul operatorului ma intreb ce a fost?oricum protagonistii au devenit peste noapte din anonimi vedete! o gafa super!cu cat simt de raspundere dadea ala din spate nisipul inspre cadru!
 • Nu numai in Italia. Aseara devenise viral pe mai multe siteuri de clipuri amuzante. Si chiar si pe huffingtonpost!

Trimite un comentariu