Skip to main content

Giga TV, nou director: Radu Preda pleacă după două luni. Postul se vinde

 

Giga TV, postul lui Gheorghe Pinalti, va avea din 25 mai un nou director general în persoana lui Vicenţiu Purcărea, acesta înlocuindu-l pe Radu Preda, care a stat la conducerea televiziunii doar două luni.

Publicitate

Postul Giga TV trece ziele acestea şi printr-o cchimbare de acţionariat. Televiziunea lui Pinalti va avea, în zilele următoare, un nou acţionariat, potrivit unui comunicat remis paginademedia.ro.

Pe acest subiect, HotNews.ro scrie că anumite surse au vehiculat ideea că postul ar putea să treacă în tabăra Becali, lucru neconfirmat, însă, de George şi Victor Becali:

Contactat de HotNews.ro, Gheorghe Ştefan a declarat că nu el trebuie întrebat de aceste lucruri, ci acţionarii firmei care deţine licenţa postului. Contactat, de asemenea, de HotNews.ro, George Becali a spus că "nu am cumpărat aşa ceva.

E posibil altcineva (...), poate un alt Becali". Victor Becali a declarat, la rândul său, pentru HotNews.ro: "nu am cumpărat" televiziunea.

Cine este Vicenţiu Purcărea?

  • Managerul desemnat de către noua structură a acţionariatului este licenţiat al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării – Universitatea Bucureşti şi are o experienţă de 20 de ani în presă şi marketing, lucrând la Agenţia Naţională de Presă „Rompres” şi TVR ca redactor, Antena 1 – On Air Promo Manager şi Realitatea TV, până în 2010, ca brand manager.
  • Tot în 2010, a coordonat promovarea lansării televiziunii Publika la Chişinău.
Pe acest subiect a scris iniţial HotNews.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stefan stefan
    referitor la cele mentionate anterior aduc spre completare adresa mea de e-mail:[email protected].
  • stefan stefan
    In data de 28-07-2012 orele 14.30 postul Giga tv l-a avut ca invitat pe dr.cristea stefan de la sp.pantelimon din bucuresti in cadrul emisiunii,,Destin de 9 stele,,Totul pare normal pana aici insa ceea ce nu stiu telespectatorii d-voasta despe acest medic Cristea Stefan s-ar putea sa ii coste cu sanatatea.Eu insumi am fost victima acestui medic.Am fost folosit drept cobai cu un rezultat tragic fara ca eu sa-mi dau acordul.Cat curaj si cata nesimtire........Pacat ca bietii oameni au incredere in asemenea medic.Mare ATENTIE!!!! va spun din propia experienta si va dau un sfat fratesc:daca aveti ghinionul sa ajungeti la acest medic,mai intai de toate interesati-va si intrebati chiar si femeia de serviciu despre profesionalismul acestui dr.Cristea Stefan.NU uitati ca sanatatea este mai presus de orice.Pe langa toate acestea dr.Cristea Stefan mi-a falsificat semnatura drept pentru cara am facut plangere penala de fals si uz fals in subscrieri.In continuare cazul se afla in cercetare la politie.Am fost mahnit si plin de furie cand l-am vazut pe acest dr.la tv.RUSINE d-le dr.Cristea Stefan!!!!va ascunde-ti si fugiti de adevar.Oare ce sentimente va anima atunci cand ati fost invitat la emisiune??? Ati nenorocit o viata de om ,o tinerete .o speranta,un om vinovat doar pentru ca a ajuns la d-voastra.(mai mult ca probabil ca nu sunt singurul)ce trebui sa retineti:voi face apel si la C.E.D.O. daca este cazul In incheiere,n-am dorit decat sa trag un semnal de ALARMA.Imi asum responsabilitatea fata de cele mentionate mai sus cu orice risc,si,daca doriti mai multe detalii ma puteti contacta pe adresa de email .
  • marius marius
    Revin cu detalii legate de situatia fostilor angajati GIGA TV


    In urma "protestului"nu am obtinut absolut nimic . Trebuie precizat faptul ca ca in mail-ul primit astazi de la Special Media Event , firma care ne voreaza salariile , era scris urmatorul lucru .


    "Conform actelor aditionale semnate de dumneavoastra , mentionam ca salariul aferent lunii mai se va vira pe data de 20 iulie 2012 . " Si asta in conditiile in care , noi nu am semnat absolut nici un act prin care sa ne aduca la cunostinta fpatul ca se va amana plata . Mai mult decat atat , cand am fost la ei , mi-au spus sa ies afara pentru ca vor chema paza . Pentru ca ceream explicatii despre situatie .


    Cert este ca am fost luati la misto de directorul executiv care ne-a spus ca plata nu se face pentru multi dintre noi nu au predat telefoanele de serviciu . Am incercat sa-i explicam ca fiecare are un contract si nicidecum nu este un contract colectiv de munca . Mai mult decat atat , a spus ca nu stie care este actionariatul , in conditiile in care inainte de asta , ne-a spus ca a vorbit la telefon cu cei ce raspund de GIGA TV . Din discutiile pe care le-am avut , nu a fost in stare sa ne lamureasca , ba mai mult la un moment dat a inceput sa tipe , spunand ca ea nu stie ce sa faca .


    Situatia este una foarte delicata ! Urmatorul pas este sa-i actionam in judecata . Au primit deja e-mail-uri referitor la acest lucru . Sesizarea la ITM este un alt lucru pe care il vom face , colectiv . Nu s-a respectat absolut nimic . In cursul zilei de astazi , reprezentantul legal al Special Media Event ne-a asigurat ca vom primii salariile pana seara , lucru care insa nu s-a intamplat .


    O alta chestiune care trebuie avuta in vedere , este faptul ca pe pagina statiei este trecut un program , o grila , pe care daca va uitati o sa constatati ca nu corespunde absolut deloc cu ceea ce se difuzeaza pe post !!! CNA TREBUIE SESIZAT !! Paznicii ne-au interzis accesul in institutie , iar un coleg chiar a fost imbrancit in momentul in care a vrut sa intre . Nu este posibil asa ceva , nu traim in jungla !! Suntem fosti angajati ai statiei , care isi cer drepturile !!! In afara de directorul executiv , nici Vicentiu nici Anca Florea nu au fost de gasit pentru a putea lamuri situatia .


    Protestele noastre vor continua , pana in momentul in care ne vom primi banii !!!
  • Comanescu Comanescu
    Nici nu ma mira, Radu Preda e afon la presa. A dus de rapa Saptamana Financiara, Financiarul si, cu concursul domnului Pastila, o s-o dea de gard si cu finantistii lui. La mai mare, maestre!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    cica, scriu altii, s-au facut disponibilizari masive de personal, vreo 50 de oameni numai de la stiri...
  • eduard eduard
    am citit pe net ca la cumparat victor becali
    giga tv poate deveni gigi tv.
  • Laura Laura
    Nasol! Au abia 4-5 luni de cand emit si au schimbat vreo 4 directori si au renuntat deja si la oameni si la proiecte! Acum schimba si actionariatul! Sincer, ma asteptam sa fie un esec dar nu asa repede! Si daca vine familia Becali in locul lui Pinalti la conducere...La fel, Prapad! Sau mai rau! Mai auzisem o varianta cu G. Popescu, care se stie, are un fler pt afecerile falimentare si investitii proaste..Cand ceva nu merge de la bun inceput, slabe sanse sa se redreseze dupa...Imi pare rau oricum de toti acei oameni care au crezut in acest proiect si au renuntat la posturi ok pentru a se alatura echipei Giga!

Trimite un comentariu

sus