Skip to main content

Indundaţii în Bucureşti cu poze din Barcelona pe site-ul RTV

 

Site-ul RTV a confundat inundaţia de la metroul din capitală cu cea din....Barcelona.

Publicitate

"Metroul vine cu barca. Staţia de la Romană s-a transformat într-un râu", titra rtv.net într-o ştire postată vineri seară. Materialul a fost ilustrat cu o fotografie de la o inundaţie care a avut loc la metroul din Barcelona.

Ştirea a fost semnalată pe Facebook de Patrick Andree de Hillerin, iar la puţin timp după ce gafa a fost semnalată ştirea a dispărut de pe site-ul postului România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Pai e si normal! Atata timp cat isi fac stirile cu filmulete de pe YouTube pe care le comenteaza cu "specialisti", psihologi etc..... ce pretentii sa avem de la niste amatori. Oare mai exista scoli de jurnalism adevarate? Sau orice pitzi cu o diploma de 2 lei la o facultate de 2 lei, devine reporter?
 • din cate stiam imaginea nu e nici macar reala. posibil sa ma insel eu...
 • Inca o dovada a profesionalismului celor de la RTV: confunda o persoana disparuta cu unul dintre miliardarii Romaniei, aflat in top 100.
  E vorba de stirea de aseara in care se vorbea despre disparitia fostului sef de cabinet al lui Blejnar, Codrut Marta, iar pe post era prezentata imaginea lui Georgica Cornu- regale asfaltului din Banat, celebru acum pentru relatia sa cu Marina Almasan…
  Aici video-ul de la rtv… http://www.rtv.net/sorin-blejnar-si-elan-schwartzenberg-audiati-la-parchet-intr-un-dosar-privind-fraude-fiscale_30244.html
  Aici poze din tabloide cu omul din fotografie, Georgica Cornu http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/georgica-cornu-si-marina-almasan-au-petrecut-pastele-ca-doi-porumbei-in-satul-gornovita-au-stat-doar-in-casa-216387.html
  http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/timisoara-adevarul-georgica_cornu-oana_cornu-proces_divort_5_701979797.html#
 • Nu eu am semnalat-o primul, cred, eu am doar avantajul că ne urmărim conturile pe FB. Nici nu știu de unde a pornit, sincer.
 • Ma Petrisor ma .....e veche stirea :)) e de vineri :)) Ma dezamagesti! Tu care esti cu exclusivitatile :))))
 • Dupa ce ca sunt hoti, mai sunt si prosti. Pai la ce sa te astepti la otv-ul de stiri.
 • Se vede ca saracul sta prin Taberei si nu prea merge cu metroul sa stie cum arata statiile.
 • stiam ca multi de acolo sunt amatori, dar si neprofesionisti pe deasupra...

Trimite un comentariu

sus