Skip to main content

INTERVIU EXCLUSIV. De ce a scos lichidatorul OTV emisiunea lui Dan Diaconescu din grilă

 
INTERVIU EXCLUSIV. De ce a scos lichidatorul OTV emisiunea lui Dan Diaconescu din grilă

Publicitate

Lichidatorul OTV, televiziunea aflată în insolvenţă, explică în exclusivitate pentru paginademedia.ro de ce a decis să-l scoată pe Dan Diaconescu din grila de programe începând din 17 mai. La baza deciziei, spun cei de la Acsis Solv Ipurl (lichidatorul Ocram Televiziune), stă istoricul sancţiunilor luate de OTV de la CNA.

Mihnea Dumitrache, Acsis Solv Ipurl, în exclusivitate pentru paginademedia.ro:

Emisiunea DDD afectează societatea Ocram, care este în insolvenţă. Rolul insolvenţei este de a satisface interesele creditorilor. Fără ca postul OTV să funcţioneze, creditorii OTV nu-şi mai pot recupera creanţele.

Declaraţiile complete, în continuare:

Iulia Bunea: Cum s-a decis scoaterea emisiuni Dan Diaconescu Ddirect din grilă începând din 17 mai?

Mihnea Dumitrache: Cred că este foarte simplu. Emisiunea DDD afectează societatea Ocram, care este în insolvenţă. Rolul insolvenţei este de a satisface interesele creditorilor. Fără ca postul OTV să funcţioneze, creditorii OTV nu-şi mai pot recupera creanţele. Ori dacă această emisiune afectează postul OTV şi societatea Ocram, trebuie scoasă într-un fel sau trebuie redusă la limita legalităţii.

În ce sens afectează, mai concret?

Nu ştiţi deciziile de reducere a licenţei? Ori un post închis, un post fără licenţă cum poate să producă bani astfel încât să-şi achite datoriile care vor fi la masa credală. Singurele sancţiuni, din câte am înţeles, s-au referit la activitatea din această emisiune.

Aţi discutat cu Dan Diaconescu înainte de această decizie?

Nu. I-am comunicat doar decizia.

Cum a reacţionat?

Ce putea să zică. Normal că nu a fost mulţumit.

Diaconescu acuza comenzi politice.

Nu.

Cu ce o să o înlocuiască?

Până pe data de 15 există un termen stabilit prin care să-mi aducă la cunoştinţă cu ce doresc să înlocuiască emisiunea şi care va fi formatul acesteia. Şi dacă este similară evident că nu va intra pe post. Oricare ar fi acest format, el trebuie să respecte legea.

Astăzi, după cum a informat Mediafax, Acsis Solv Ipurl a informat CNA-ul despre scoaterea din grilă a postului OTV începând cu 17 mai. Acest lucru se întâmplă cu doar două săptămâni înainte ca licenţa postului de televiziune să expire.

Ocram, firma care operează OTV, a intrat în insolvenţă la sfârşitul lunii martie, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

SFIDAREA CNA: Campania continuă la OTV

Penalizat pentru publicitatea politică făcută propriului partid, Dan Diaconescu nu s-a oprit după prima înjumătăţire de licenţă. Nici după a doua, nici după a treia.

Aseară, studioul OTV era, de fapt, o manifestaţie electorală în care erau prezentaţi, în direct, candidaţii Partidului Poporului la alegerile locale.

O secvenţă din campania electorală din platoul OTV:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    deci nu scapam de haznaua asta imputita?
  • Catalin Poenaru Catalin Poenaru
    Foarte multe greşeli de scriere. De exemplu, conj. ori nu are sensul "sau", ci ar trebui scris "or", cu sensul dar, însă.
  • silviu silviu
    CURTEA DE APEL BUCURESTI A SUSPENDAT ASTAZI PRIMA DECIZIE PRIN CARE cna A INJUMATATIT LICENTA OTV !!!!DECIZIA E EXECUTORIE !!!!

Trimite un comentariu

sus