Skip to main content

SENZAȚIONAL, DAR ADEVĂRAT. OTV a intrat în insolvență

 

Tribunalul București a admis intrarea Ocram Televiziune, care operează OTV, în insolvență, la cerea companiei de producție Mamitzu Production.

Publicitate

Firma care a fost desemnată să se ocupe de insolvența OTV este Accis Solv Ipurl, aceeași care administrează și insolvența Odyssey, care va fi plătită cu 2.000 lei, exclusiv TVA, "din averea debitoarei".

Mamitzu Production a intrat, la rândul său, în insolvență la începutul anului 2011.

 

Ce spune decizia Tribunalului București:

 •  "Administratorul judiciar va întocmi, în termen de 20 de zile de la desemnare, un raport de activitate prin care va propune, fie intrarea în procedura simplificată, fie continuarea perioadei de observație de 50 de zile prevazută de Lege."
 • În funcție de cuprinsul raportului și în condițiile și termenele prevăzute de art.94 din Lege, administratorul judiciar va putea elabora un plan de reorganizare a activității debitoarei.
 • În termen de 40 de zile de la comunicare, administratorul judiciar va întocmi un raport amănunțit asupra cauzelor și împrejurărilor care au dus la apariția stării de insolvență cu menționarea persoanelor cărora le-ar fi imputabilă pentru a putea fi angajată răspunderea patrimoniala a acestora in conditiile art.138 din Lege.
 • Lunar administratorul judiciar va prezenta un raport cuprinzând modul în care și-a îndeplinit atribuțiile, precum și o justificare a cheltuielilor efectuate cu administrarea procedurii, sau altor cheltuieli efectuate din fondurile debitoarei, care se va depune la dosarul cauzei, iar un extras din raport se va publica in Buletinul Procedurilor de Insolventa.
 •  Administratorul judiciar va inventaria patrimoniul debitoarei şi va lua măsuri pentru conservarea bunurilor, aplicând sigilii acolo unde este cazul, va întocmi bilanţul de deschiderea procedurii conform legii contabilităţii.
 • Pe durata perioadei de observatie administratorul judiciar se va îngriji de redimensionarea organigramei, astfel încît să corespundă acestei etape si va asigura continuarea activitatii în scopul obtinerii unui rezultat financiar cît mai bun.
 • De la data deschiderii procedurii se suspenda de drept toate acțiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creantelor asupra debitoarei sau bunurilor sale, respectiv orice termene de prescriptie a acestor actiuni.
 • Administratorul judiciar ordona bancilor unde debitoarea are disponibil banesc sa nu dispuna de acesta fara un ordin al administratorului judiciar, sub sanctiunea aplicarii unei amenzi judiciare de la 4.000 – 10.000 lei, sau o raspundere pentru prejudiciul creat.
 • Pe perioada de observatie, debitoarea va putea sa continue desfasurarea activitatilor curente si poate efectua plati catre cunoscuti care sa incadreze in conditii obisnuite de exercitare a activitatii curente sub conducerea administratorului judiciar.
 • Toate creantele vor fi supuse procedurii de verificare, cu exceptia creantelor constatate prin titluri executorii, respectiv a creantelor bugetare rezultate din titluri executarii neconstatate in termenele prevazute de Legi speciale, pentru a se stabili legitimitatea, valoarea exacta si prioritatea fiecarei creante.
 •  Dispune indisponibilizarea actiunilor ori a partilor sociale sau de interes detinute de debitoare in registrele speciale de evidenta, ori in conturile inregistrate electronic.
 • Dupa ramanerea irevocabila a hotaririi de deschiderea procedurii toate actele si corespondenta emise de debitoare si administrator judiciar vor cuprinde, in mod obligatoriu si cu caractere vizibile, in limba romana, engleza si franceza, mentiunea: IN INSOLVENTA”,” IN INSOLVENCY” „EN PROCEDURE COLLECTIVE”.
 • Obliga debitoarea sa puna la dispozitiai administratorului judiciar toate informatiile cu privire la activitatea si averea sa, precum si lisata cuprinzand platile si transferurile patrimoniale efectuate in cele, 120 de zile anterioare deschiderii procedurii.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • no, alane, subiectul in discutie este prostia. Asa e, te regasesti perfect in peisaj.
  Argumentele de gen "Ba pe-a ma-tii" tradeaza un IQ scazut si o educatie precara.
 • Traian Basescu a bagat in insolventa firma OTV...a titrat aseara OTVul...iar pe ecran au fost difuzate ore in sire imagini de la plimarile prin tara ale lui DD, care insotit de membrii din conducerea centrala a PPDD, se intilneste cu conducerile locale ale partidului, cu sute de membrii, cu cetateni, viziteaza sediile PPDD, face propaganda, la greu...
 • @ADA,
  no,vezi tu ada, noi doi avem acelasi tata...vorba poetului,adica amandoi am reactionat impulsiv la ceva ce ni s a parut noua o prostie si mai ales o nedreptate! eu, vizavi de ce a spus IOANA, tu vizavi de ce am spus eu...acuma, diferenta e ca TU esti pe dinafara subiectului, de aceea iti recomand sa frecventezi forumuri matrimoniale, de gradinarit si bucatareala! pt ca CV-ul te recomanda, chit ca nu l ai ostentativ la vedere!
 • @udi

  Nu cred ca trebuie sa fii om de televiziune ca sa recunosti o emisiune proasta.
  In tine ce imaculare profesionala zace de iti permiti sa comentezi pe forumuri fara sa-ti afisezi cv-ul? Si cum de iti permiti sa ai o parere?
 • @IOANA
  tu ce personalitate de prima mana esti?
  si ce productii de prima mana ai facut?
  ...ca daca tot scuipi pe cineva, hai sa vedem si noi ce imaculare profesionala zace in tine! ca parca asa e corect...
 • firme producatoare de emisiuni de mana a 2-a... ptr. televiziuni de mana a 2-a si a 3-a. uita-te pe site-ul lor ;)

Trimite un comentariu