Skip to main content

EXCLUSIV. Marcel Străuț, trimis în judecată la trei ani după cazul Bigger

 

Marcel Străuț, fostul șef al Bigger Group, a fost trimis în judecată pentru înșelătorie după ce în urmă cu trei ani a închis, peste noapte, grupul de agenții de publicitate pe care îl conducea, lăsând în urmă găuri de milioane de euro.

Publicitate

Părțile implicate în dosar, potrivit informațiilor de pe site-ul TMB, sunt Media Direction, Bigger, Bigger Creative Services și Bigger BTL.

Paginademedia.ro a scris, în exclusivitate, AICI despre ce s-a întâmpla cu agențiile Bigger în urmă cu trei ani.

Ce s-a întâmplat mai exact?

Într-o dimineață de martie 2009, Marcel Străuț își anunța angajații că a vândut firma și că noii angajați nu se vor mai concentra pe publicitate. În aceeași zi, proprietarul sediului Bigger închide clădirea, pe motiv de neplată a chiriei. A doua zi, Bigger nu mai funcționa. Agenția rămânea cu sume de plătit de câteva milioane de euro. Numai către Media Direction (care a depus și plângere la DNA), sumele se ridică la opt milioane de lei. A fost acuzat de înșelăciune. Bigger a rămas cu datorii și la Splendid Media și la Clir Media (care vindea Antena 1)

La doi ani după închiderea Bigger Group, Marcel Străuț a acceptat să vorbească cu paginademedia.ro despre ce s-a întâmplat în martie 2009. Ce a explicat atunci Marcel Străuț găsiți aici, aici și aici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu