Skip to main content

Agenţia Bigger Group s-a închis brusc dimineaţă

 


ACTUALIZARE:

  1. Adevărul Holding, unul dintre clienţii Bigger Group, îşi va continua campaniile prin intermediul Aegis Media Central Services. Aegis este agenţia prin care Bigger cumpăra spaţiu media. Răzvan Corneţeanu, director general Adevărul Holding: "Suntem la zi cu plăţile către Bigger. De acum încolo, plăţile se vor efectua la buna înţelegere cu staţiile TV şi cu Aegis Media. Acum studiem cea mai bună variantă. Deocamdată, la înţelegere şi cu staţiile TV, pentru că avem campanii în derulare, vom intra prin Aegis Media, urmând să analizăm situaţia."
  2. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Bigger Group a acumulat datorii către cumpărătorii de spaţii media. Conform acestor date, Bigger are o datorie de peste un milion de euro către Media Direction, agenţia prin care a cumpărat spaţii media anul trecut.

Agenţia de publicitate Bigger Group s-a închis subit, astăzi dimineaţă. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, managerul şi acţionarul Marcel Străuţ şi-a anunţat astăzi angajaţii că “a vândut societatea unor persoane despre care crede că nu vor continua activitatea.”

Marcel Străuţ (foto) nu a putut fi contactat până la ora redactării materialului. Bigger Group are printre clienţi Adevărul Holding şi Storck (Merci şi Toffifee) pentru care asigură serviciile de media. Pe creaţie, printre clienţi se numără Autoitalia, Anchor Group (Mallurile Vitan şi Plaza).

Cei peste 40 de angajaţi ai agenţiei au fost luaţi prin surprindere. Cu greu a răspuns cineva la numărul de fix al companiei. “Va veni un comunicat oficial”, a răspuns vocea anonimă de la Bigger Group.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, firma a fost vândută unei anume Tatiana Roşca (21 de ani), din Republica Moldova.

Angajaţilor nu li s-a spus identitatea noului proprietar, doar că dacă au întrebări “să le adreseze prin avocaţi”.

Bigger Group este urmaşa agenţiei de media Starlink. Practic, la 1 ianuarie 2008, Starlink, pe atunci parte a grupului Leo Burnett, s-a transformat în Bigger Group, după cum scria la vremea respectivă Business Standard.

Tranformarea Starlink în Bigger Group a fost determinată de ieşirea companiei din grupul Leo Burnett. Acţiunile deţinute de Ştefan Iordache şi de grupul Publicis la fosta agenţie Starlink, devenită Bigger Group, au fost preluate de Marcel Străuţ, directorul general al Bigger Group, după cum scria Wall-Street.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ninja-Schinja Ninja-Schinja
    Da ce credeati ma?!? ca am sa stau toata viata sa fac branduri cu voi?
    Aaaa! sa nu-mi iau eu un ML-u si o cocioaba in Bora Bora? Adica sa nu joc eu macar o mana in Vegas?
    Mama voastra de advertizeri! :))))
  • tupeu maxim tupeu maxim
    Incredibil dar adevarat ! se pare ca Marcel nu a fugit ! a stat doar o vreme la dospit si acu' e prin cafenele prin Dorobanti ! cea mai tare chestie care se aude este ca in toata tarasenia nu e sustinut si impins de la spate doar de perversa Luciana... ci si de fosta sotie !
    cum se mai ajuta lumea cand da de bani ! oricum omu' era de mult nemultumit ca nu castiga bani potrivit valorii lui si a dorintelor lui Luciana.
    o chestie se stie totusi, cand Marcel Straut va termina malaiul , Luciana va schimba macazul ...
  • Adonis Adonis
    Si factura mea de 85lei cine o mai plateste??? :(
  • me me
    ca sa parafrazez titlul din Catza:
    bigger group biggest tzeap'!

    l-am cunoscut, baiat simpatic :))
  • un fost coleg un fost coleg
    S-o zicem pe aia dreapta: Marcelino a dat teapa. Sa vedem cine-i rupe beregata primul. La datorii de 4 milioane, eu zic ca nu gaseste gaura de sarpe unde sa se bage! Bine ca m-am carat la timp.

    Sunt vreo 3 baieti cu masinile luate pe Bigger, sa vedem daca aia o sa fie primii care il gasesc... :)
  • cel mai afectat coleg cel mai afectat coleg
    Ce imi pare mie rau este faptul ca am avut o incredere oarba in el, n-am banuit nicio clipa ce se petrece si cat de rau as putea fi afectat. As vrea sa pot da timpul inapoi in Apr2008 si sa-mi dau 2 palme ca sa ma mut unde aveam ocazia...
  • unmustsee unmustsee
    Povestea si aici...
    http://www.catavencu.ro/bigger_group_better_eap-6859.html
  • Simona Nicolaescu Simona Nicolaescu
    Stimati fosti angajati ai Bigger,

    Avem posturi disponibile pentru o firma profesionista de marketing direct. Asteptam CV-urile voastre la
    [email protected].
  • luca sau matei luca sau matei
    pe langa piticu' de la bigger (!) piticu' porno e profesor de etica!
  • Curiosu Curiosu
    Doar atat?! Ceva plati spre off-shore-uri, ceva fugi cu iahtul in paradisuri? Operatii estetice, schimbari de identitate, de sex, nimic?! Pai asta-i creativitate?! Bine ca nu i-am incredintat vreo campanie...
  • sorin sorin
    Sunt multi intreprinzatori care fac astfel de gesturi. Rusinos pentru toti cei care fac astfel de lucruri.
  • sorin sorin
    Cam dubios sa vinzi peste noapte. O sursa din interior mi-a zis altceva. Cert e ca firma nu mai e si lumea nu mai are loc de munca.
  • coleg coleg
    sa mai spuna cineva ca bigger n-a fost defapt smaller ;)
  • colega colega
    brusc pentru noi, colegii (!), pentru ... necolegi n-a fost brusc! se coace demult. daca cineva crede altfel... ori e prost, ori se preface! si apropo de colegi, se pare ca o colega, nu dau nume, dar se stie ea cine e!, stia foarte bine ce se petrece, a si plecat cu circa o saptamana inainte chipurile si-a dat demisia, si-a gasit un job mai bun... cine-i fraier s-o creada?! nu eu, in nici un caz. deci erau colegi si... colega! da, confirm si eu SE DA TEAPA!!! A BIG(GER) ONE!
  • coleg coleg
    Ne-a mintit in fata pana in ultima clipa ne-a spus ca totul este ok, sa stam linistiti, asa a zis:"stati linistiti, totul merge bine" si luciana, nu-l pupa nimeni pe marcel doar tu ca oricum l-ai pupat bine pana acum. daca pierdea procesul cu stefan trebuia sa ne anunte de cand a pierdut si a vandut nu sa ne mai tina inca 2 saptamani sa fim dati afara ca niste caini.

Trimite un comentariu

sus