Skip to main content

Naşul TV va fi şi pe cablu

 

Radu Moraru a obţinut de la Consiliul Naţional al Audiovizualului dreptul de a emite şi pe cablu, o completare la licenţa de satelit pe care o are deja.

Publicitate

CNA a votat în unanimitate modificarea licenţei audiovizuale pe care o avea deja, prin adaugarea şi posibilităţii de a emite şi prin cablu, nu doar pe satelit.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, motivul acestei solicitări este costul de emisie care pe satelit ar putea fi mai mare decât pe cablu. Grila de programe şi acţionariatul postului rămân neschimbate.

Naşul TV a început să emită la sfârşitul lunii februarie.

Singura schimbare în grila postului Naşul TV sunt denumirile unor anumite emisiuni.

"Sunt câteva titluri de emisiuni care s-au schimbat, am incercat sa le inregistrăm la OSIM şi nu s-a putut. Un exemplu în acest sens este emisiunea Casa Poporului", a spus Radu Moraru, în şedinţa CNA de astăzi.

Fire Breaking News a obţinut licenţa de emisie prin satelit de la CNA pentru Naşul TV pe 14 decembrie 2011.

  • Fire Breaking News SRL este deţinută de Anda Blîndu (50%) şi Ioana – Lăcrămioara Reit (50%), potrivit datelor de la Registrul Comerţului.
  • Administratorii societăţii sunt Anda Blîndu şi Adrian Bucă, producătorul emisiunii “Naşul”, realizată de Radu Moraru timp de aproape 10 ani la B1 TV, şi, din decembrie 2010, la 10 TV.
  •  Anda Blîndu face şi ea parte din echipa lui Radu Moraru, iar Ioana Reit este soţia lui Adrian Bucă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • golden golden
    alta varza in alta traista, bagat cu buldozerul in televiziunea prin cablu postul 10 tv si-a dat obstescul sfarsit prin asfixie in propria-i audienta dupa nici 2 luni.
    sic : Adevaratii PROFESIONISTI aplica strategii de succes!

Trimite un comentariu

sus