Skip to main content

New Age Media România a adăugat în portofoliu cel de-al 13-lea multiplex Cinema City

 

New Age Media România, regia de media a lanțului de cinematografe Cinema City, a adăugat portofoliului său cel de-al treisprezecelea multiplex, Cinema City Constanța, a cărui inaugurare a avut loc pe 1 mai.

Publicitate

Astfel, agenția de vânzări gestionează publicitatea în 65% din sălile cinematografelor de tip multiscreen din România.

Cu un total de 122 de săli de cinema în care oferă spațiu publicitar, rețeaua New Age Media acoperă unsprezece orașe din România - București, Cluj, Timișoara, Iași, Bacău, Pitești, Arad, Baia Mare, Brăila, Târgu Mureș și Constanța.

Audiența cinematografelor a căror publicitate este administrată de New Age Media a înregistrat o creștere de 20% în 2011, comparativ cu 2010, de la 3,1 milioane de spectatori, la 3,7 milioane.

Cinema City Constanța este primul cinematograf care intră în portofoliul New Age Media în 2012, după ce anul trecut au mai fost deschise trei multiplexuri, în Brăila, Arad Galleria și Târgu Mureș.

Noul multiplex are opt săli și este complet digitalizat, timpul și costurile de producție ale spoturilor difuzate fiind semnificativ reduse, în comparație cu rularea lor de pe pelicula de 35 de milimetri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu