Skip to main content

NewsWeek l-a făcut gay pe Obama

 

Publicitate

Obama, primul președinte homosexual”, titrează Newsweek pe prima pagină a nului care va apărea pe 21 mai, scrie Huffington Post.

Revista a ținut astfel să marcheze anunțul recent al preşedintelui Americii conform căruia sprijină căsătoriile între persoane de același sex, devenind primul lider de la Casa Albă care își asumă această poziție.

Newsweek îl înfăţişează pe Obama cu o aură multicoloră, simbol al homosexualităţii.

Articolul care poartă numele "Obama, primul preşedinte gay" a fost scris de Andrew Sullivan, un cunoscut blogger politic, care apără drepturile homosexualilor.

Obama a fost nevoit să-și descopere identitatea de culoare, iar apoi să se împace cu familia sa albă, la fel cum un homosexual își descoperă identitatea, iar apoi este nevoit să se împace cu familia sa heterosexuală", spune Sullivan în articolul său, în care prezintă unele similarități între Obama și comunitatea gay.

Într-un interviu pentru postul de televiziune ABC, Obama, s-a declarat, pentru prima oară, în favoarea căsătoriilor între homosexuali.

Pentru mine personal este important să spun că cuplurile de acelaşi sex ar trebui să se poată căsători”, a afirmat liderul de la Casa Albă, precizând că acest lucru trebuie hotărât de statele din componenţa SUA.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu