Skip to main content

PaginaTAdemedia: Din ciclul “materiale ca să fie”, o ştire cu steroizi, cartofi prăjiţi şi poză suspectă

 

Publicitate

Un cititor al site-ului a trimis la rubrica PaginaTAdemedia un uluitor material publicat de Cancan pe site. Din ciclul “ca să fie”.

Titlul “ştirii” se întinde pe câteva rânduri: “N-ai mâncat cartofi prăjiţi câţi steroizi a băgat animalul ăsta în el. Uite cum arată poate cel mai puternic om din lume - Şi dacă nu e Photoshop?

“Ştirea” (pe care o redăm în continuare) nu are nevoie de niciun comentariu. Poza, de asemenea.

"Mulţi bărbaţi sunt extrem de îngrijoraţi de felul în care arată şi pentru a-şi modela trupul apelează la exerciţii fizice în sala de antrenament.

Unii dintre ei vor să ardă mult mai repede etapele dezvoltării musculare şi apelează la steroizi. Acest lucru îi transformă în adevăraţi monştri, dar asta nu pare să îi afecteze, ei pozând fericiţi şi mândrii de felul în care arată. Deşi sănătatea este la pământ, iar la o vârstă înaintată ar arăta groaznic, nimic nu îi împiedică să se îndoape cu pastile."

La începutul lunii mai, cancan.ro surprindea cu un alt titlu care nu mai are nevoie de niciun comentariu după cum se vede în fotografia de mai jos, postată pe Facebook de Vlad Epurescu.

Ai văzut un articol care ţi-a atras atenţia? Un titlu interesant? O gafă TV? O reclamă bună sau mai puţin reuşită? Trimite-ne ce ai observat la rubrica PaginaTAdemedia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus