Skip to main content

The Voice ar putea lansa o versiune pentru copii. Audienţele din primul sezon, sub aşteptări

 

Audienţele emisiunii The Voice de la BBC1 au fost "un pic cam dezamăgitoare", a admis creatorul show-ului, John de Mol, dar acesta a spus că se va întâlni cu conducerea BBC pentru a discuta schimbări pentru al doilea sezon.

Publicitate

Acesta va mai discuta cu BBC şi despre o versiune pentru copii a emisiunii, numită The Voice Kids.

De Mol, mogulul olandez şi co-creatorul formatului Big Brother, a spus că The Voice are încă audienţe bune, dar ar fi putut avea unele şi mai bune.

Emisiunea a debutat pe postul din Marea Britanie, în luna martie, cu o audienţă de 8,4 milioane de telespectatori.

După audiţii, ediţiile în direct ale The Voice nu au avut un public la fel de numeros şi a scăzut la o audienţă de 5,6 milioane, la începutul acestei luni, fiind la mare distanţă de emisiunea rivală Britain's Got Talent, a cărei finală a atras 11,9 milioane de telespectatori.

Duminica aceasta semi-finala The Voice a scăzut ca audienţă la 4,5 milioane de telespectatori, ratingul emisiunii fiind afectat şi de vremea frumoasă din weekend.

Analizând motivele acestei scăderi de audienţă, De Mol a spus că unul dintre motive este şi faptul că postul BBC a împărţit emisiunea live în două ediţii, sâmbătă şi duminică, asta ducând la scăderea tensiunii. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la NBC, în Statele Unite.

De Mol a mai spus că în cadrul discuţiilor cu BBC se va pune şi problema lansarea unor formate noi, precum The Voice Kids.

El se aşteaptă ca BBC să fie deschis la această propunere, de a lansa o variantă pentru tinerii cântăreţi, cu vârste cuprinse între opt şi 14 ani.

"În Olanda acest format a avut un succes răsunător. Am avut parte de reacţii emoţionale din partea părinţilor mai mult decât la oricare alt show", a spus De Mol despre The Voice Kids.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus