Skip to main content

Un căţel a câştigat marele premiu la Britain's Got Talent

 


Căţelul Pudsey şi stăpâna sa, Ashleigh Butler, au câştigat marele premiu la Britain's Got Talent, corespondentul britanic al emisiunii Românii au talent, de la Pro TV.

Marea finală a avut loc în acest weekend. În timp ce căţelul a primit o friptură generoasă drept recompensă, Ashleigh (17 ani) s-a mulţumit ia cecul de 500.000 de lire sterline, premiul cel mare Britain's Got Talent, scrie ProTVMagazin.

Pudsey a primit deja oferte pentru o carte şi reclame la mâncare de căţei. Acesta se va îndrepta spre Hollywood în avionul privat al lui Simon Cowell şi, ca parte a premiului Britain's Got Talent, va perfoma în faţa Reginei.

Căţelul Pudsey şi numărul câştigător:

Numărul care le-a adus victoria lui Ashleigh şi Pudsey a atras 14,5 milioane de telespectatori pe ITV, postul care difuzează Britain's Got Talent.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    ce mi-a placut! se pare ca dansul si cantatul incep sa aiba rivali seriosi. fata si cainele ei sunt minunati! pot pune mana-n foc ca adolescenta asta nu trage nimic pe nas, nu-si doreste silicoane si nici sa rezerve masa la bamboo,in schimb e fericita si sanatoasa psihic dresandu-si catelul. un exemplu bun de urmat. bravo ei, bravo cainelui si bravo parintilor ei ca i-au luat caine!
  • Alex.D Alex.D
    @ Robert-Daca tot vrei sa te dai destept,pune naiba verbele la timpul corespunzator.
    Stiu Stiu o sa spui ca ai vrut sa spui ceva de genul o victorie cainistica vs o victorie Goghistica...Ei bine,engleza nu permite astel de exprimari,my firend.
    on topic: catelul e super simpatic, si ce a facut stapana lui cu el,reusind in timp recor TREI reprezentatii diferite , este extraordinar. Merita.
    Una peste alta mi-as dori si la noi sa vedem un numar de genul asta care chiar SA FIE PUS IN SCENA, nu ce a fost prezent pana acum in primele doua sezoane.
  • Robert Robert
    A dog win Britains got Talent and a Gog win Romanians got Talent.

Trimite un comentariu

sus