Skip to main content

21 iunie:Şeful TVR: Deblocarea conturilor asigură TVR "o gură de oxigen"

 

Publicitate

DEBLOCAREA CONTURILOR TVR, O GURĂ DE OXIGEN. Radu Călin Cristea, directorul general interimar al Televiziunii Române, a declarat, ieri, că decizia Guvernului de a permite ANAF să deblocheze conturile TVR, pentru o perioadă de şase luni, asigură televiziunii publice "o gură de oxigen" şi o fereşte "de situaţii umilitoare", scrie Adevărul, care citează Mediafax.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va debloca pentru o perioadă de şase luni conturile televiziunii publice, interval în care va fi derulat un proces de reorganizare a TVR, procedura fiind aprobată, miercuri, de Guvern.


Contactat de Mediafax, Radu Călin Cristea, directorul general interimar al Televiziunii Române, a spus că decizia Guvernului "este un soi de bonus care se acordă o singură dată în viaţă unei instituţii".
Totodată, Radu Călin Cristea a spus că, în situaţia în care Guvernul a aprobat deblocarea conturilor TVR pentru şase luni, calitatea programelor televiziunii publice nu va fi afectată. "În această situaţie, sperăm că actul calitativ al emisiunilor TVR nu va fi afectat, aşa cum ar fi fost dacă decizia blocării conturilor ar fi fost menţinută", a spus Cristea.
El a precizat că, în momentul de faţă, conturile TVR sunt încă blocate, ele putând fi deblocate efectiv după ce hotărârea Guvernului va fi publicată în Monitorul Oficial. "Sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai repede", a mai spus Cristea.
Şeful TVR: Deblocarea conturilor asigură TVR "o gură de oxigen"


PRIMELE PREMII ROMÂNEŞTI LA CANNES LIONS. Agenţiile româneşti McCann Erickson şi Saatchi&Saatchi s-au numărat printre câştigători la primele două categorii pentru care s-au acordat premii în cadrul ediţiei de anul acesta a Cannes Lions, eveniment dedicat industriei globale de creaţie în comunicare, notează HotNews.ro şi Wall-Street.ro.

McCann Erickson a câştigat un Silver la categoria Direct Lions, pentru campania "Romanians are smart", desfăşurată anul trecut pentru Rom/Kandia Dulce. La rândul său, Saatchi&Saatchi a câştigat un Bronze la categoria PR Lions, pentru campania "Plant the bill" desfăşurată pentru Enel România.


GOOGLE TRAFIC, DISPONIBIL ÎN ROMÂNIA. Serviciul de vizualizare a condiţiilor de trafic în timp real (Google Trafic) este disponibil în şapte ţări noi, printre care şi România, scrie Wall-Street.ro, care citeazムun anunţ al companiei.

Utilizatorii pot verifica condiţiile de trafic vizitând http://maps.google.ro/ şi accesând stratul de trafic în widgetul din partea superioară dreapta a hărţii. Aceste informaţii de trafic sunt disponibile şi pe hărţile Google pentru dispozitive mobile http://www.google.ro/mobile/maps/ şi cu navigarea cuharti Google Navigation.
Serviciul Google Trafic este disponibil şi pentru România


FACEBOOKL INTRODUCE POSIBILITATEA DE PLATĂ PENTRU ANUMITE SERVICII ÎN MONEDA NAŢIONALĂ. Facebook va permite utilizatorilor reţelei sociale să încheie abonamente la aplicaţii precum ziare şi reviste, scrie Wall-Street.ro. Până în prezent, utilizatorii puteau doar să cumpere bunuri virtuale prin intermediul aplicaţiilor Facebook.

Începând cu luna viitoare, reţeaua socială va permite şi încheierea de abonamente a€“ fie la jocuri, fie la reviste sau alte aplicaţii în care poţi investi.
Facebook va păstra în continuare 30% din veniturile rezultate din abonamente, aşa cum face şi în cazul vânzărilor din aplicaţii, conform unui anunţ de pe blogul companiei.
Tot pe blogul oficial reprezentanţii reţelei sociale au anunţat că lucrurile ce se vor vinde pe platformă vor avea preţuri în monedă locală a fiecărui stat.
Schimbări importante pe Facebook: Introducerea de abonamente şi plata în moneda naţională

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • parpanghel parpanghel
    MAI LAUDATOR DE COPY PONTEA, PLAGIATORUL, CAND AI DE GAND SA SCOTI DE PE STATELE DE PLATA AMANTELE GUZGANILOR POLITICI, ALEA CARE SUNT PLATITE DIN BANII PROSTIMII SI N-AU AJUNS NICIODATA LA SLUJBA?
  • Horea Horea
    Citez:
    Şeful TVR: Deblocarea conturilor asigură TVR “o gură de oxigen”.

    TVR n-are nevoie de "gura de oxigen". Reorganizarea sa, inlaturarea "elefantilor" din conducerea departamentelor, utilizarea tinerilor cu idei noi, neiplicarea politicului >>> ar asigura suficient OXIGEN pentru functionarea corecta a Televiziunii Publice.

Trimite un comentariu

sus