Skip to main content

21 iunie:Şeful TVR: Deblocarea conturilor asigură TVR "o gură de oxigen"

 

Publicitate

DEBLOCAREA CONTURILOR TVR, O GURĂ DE OXIGEN. Radu Călin Cristea, directorul general interimar al Televiziunii Române, a declarat, ieri, că decizia Guvernului de a permite ANAF să deblocheze conturile TVR, pentru o perioadă de şase luni, asigură televiziunii publice "o gură de oxigen" şi o fereşte "de situaţii umilitoare", scrie Adevărul, care citează Mediafax.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va debloca pentru o perioadă de şase luni conturile televiziunii publice, interval în care va fi derulat un proces de reorganizare a TVR, procedura fiind aprobată, miercuri, de Guvern.
Contactat de Mediafax, Radu Călin Cristea, directorul general interimar al Televiziunii Române, a spus că decizia Guvernului "este un soi de bonus care se acordă o singură dată în viaţă unei instituţii".
Totodată, Radu Călin Cristea a spus că, în situaţia în care Guvernul a aprobat deblocarea conturilor TVR pentru şase luni, calitatea programelor televiziunii publice nu va fi afectată. "În această situaţie, sperăm că actul calitativ al emisiunilor TVR nu va fi afectat, aşa cum ar fi fost dacă decizia blocării conturilor ar fi fost menţinută", a spus Cristea.
El a precizat că, în momentul de faţă, conturile TVR sunt încă blocate, ele putând fi deblocate efectiv după ce hotărârea Guvernului va fi publicată în Monitorul Oficial. "Sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai repede", a mai spus Cristea.
Şeful TVR: Deblocarea conturilor asigură TVR "o gură de oxigen"


PRIMELE PREMII ROMÂNEȘTI LA CANNES LIONS. Agențiile românești McCann Erickson și Saatchi&Saatchi s-au numărat printre câștigători la primele două categorii pentru care s-au acordat premii în cadrul ediției de anul acesta a Cannes Lions, eveniment dedicat industriei globale de creație în comunicare, notează HotNews.ro și Wall-Street.ro.

McCann Erickson a câștigat un Silver la categoria Direct Lions, pentru campania "Romanians are smart", desfășurată anul trecut pentru Rom/Kandia Dulce. La rândul său, Saatchi&Saatchi a câștigat un Bronze la categoria PR Lions, pentru campania "Plant the bill" desfășurată pentru Enel România.


GOOGLE TRAFIC, DISPONIBIL ÎN ROMÂNIA. Serviciul de vizualizare a condițiilor de trafic în timp real (Google Trafic) este disponibil în șapte țări noi, printre care și România, scrie Wall-Street.ro, care citeazムun anunț al companiei.

Utilizatorii pot verifica condițiile de trafic vizitând http://maps.google.ro/ și accesând stratul de trafic în widgetul din partea superioară dreapta a hărții. Aceste informații de trafic sunt disponibile și pe hărțile Google pentru dispozitive mobile http://www.google.ro/mobile/maps/ și cu navigarea cuharti Google Navigation.
Serviciul Google Trafic este disponibil și pentru România


FACEBOOKL INTRODUCE POSIBILITATEA DE PLATĂ PENTRU ANUMITE SERVICII ÎN MONEDA NAȚIONALĂ. Facebook va permite utilizatorilor rețelei sociale să încheie abonamente la aplicații precum ziare și reviste, scrie Wall-Street.ro. Până în prezent, utilizatorii puteau doar să cumpere bunuri virtuale prin intermediul aplicațiilor Facebook.

Începând cu luna viitoare, rețeaua socială va permite și încheierea de abonamente a€“ fie la jocuri, fie la reviste sau alte aplicații în care poți investi.
Facebook va păstra în continuare 30% din veniturile rezultate din abonamente, așa cum face și în cazul vânzărilor din aplicații, conform unui anunț de pe blogul companiei.
Tot pe blogul oficial reprezentanții rețelei sociale au anunțat că lucrurile ce se vor vinde pe platformă vor avea prețuri în monedă locală a fiecărui stat.
Schimbări importante pe Facebook: Introducerea de abonamente și plata în moneda națională

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • MAI LAUDATOR DE COPY PONTEA, PLAGIATORUL, CAND AI DE GAND SA SCOTI DE PE STATELE DE PLATA AMANTELE GUZGANILOR POLITICI, ALEA CARE SUNT PLATITE DIN BANII PROSTIMII SI N-AU AJUNS NICIODATA LA SLUJBA?
  • Citez:
    Şeful TVR: Deblocarea conturilor asigură TVR “o gură de oxigen”.

    TVR n-are nevoie de "gura de oxigen". Reorganizarea sa, inlaturarea "elefantilor" din conducerea departamentelor, utilizarea tinerilor cu idei noi, neiplicarea politicului >>> ar asigura suficient OXIGEN pentru functionarea corecta a Televiziunii Publice.

Trimite un comentariu