Skip to main content

Alegeri în TVR. Salariaţii îşi aleg oamenii în Consiliu

 

TVR organizează alegeri interne pentru desemnarea reprezentanţilor salariaţilor în

Consiliul de Administraţie (CA), în urma hotărârii de ieri a Comitetului Director.

Decizia a fost luată ca urmare a respingerii de către Parlament a

Raportului de activitate şi a contului de execuţie bugetară ale TVR pe 2011 şi
demiterea Consiliului de Administraţie.

La alegeri poate candida orice persoană, salariată sau nu a TVR, pe baza unei solicitări adresate Biroului Electoral, din Bucureşti sau Birourilor Electorale Teritoriale (pentru studiourile teritoriale), constituite la nivelul SRTv.

Solicitarea trebuie însoţită de o scrisoare de motivaţie, un CV detaliat şi o
declaraţie pe proprie răspundere că nu a făcut poliţie politică, nu a făcut parte
din structurile de poliţie politică ale regimului comunist şi că nu are cazier
judiciar, sub rezerva prezentării ulterioare a cazierului judiciar până la momentul
validării rezultatelor finale, respectiv vineri, 22.06.2012, ora 9.00.

Candidaturile se depun personal, la Biroul Electoral Central (BEC), din sediul TVR, în zilele de: 15 iunie (până la ora 19.00), 16 şi 17 iunie (între orele 9.00 şi 10.00 ) şi 18 iunie (între orele 8.00 şi 10.00). Relaţii suplimentare pot fi
obţinute la telefon 021.319.91.12 - interior 653, fax 021.305.89.06 sau e-mail: [email protected].

Scrutinul se va desfăşura în data de 21 iunie 2012, între orele 07.00-21.00, iar
rezultatele finale vor fi afişate vineri, 22 iunie, după soluţionarea eventualelor
contestaţii.

Pe tot parcursul scrutinului, pot participa reprezentanţi ai presei, în calitate de observatori, pe baza solicitărilor adresate Departamentului de Comunicare al TVR,
până miercuri, 20 iunie, ora 14.00, pe adresa [email protected], şi a acreditărilor obţinute de la Biroul Electoral, înfiinţat pentru aceste alegeri.

Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor reprezentanţilor
salariaţilor pentru Consiliul de Administraţie al TVR poate fi consultat pe site-ul
TVR.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    ala cu batistuta rosie sa nu se deoache e redactorul -sef de la educatie-stiinta care si-a tras pe blat, (fara concurs de cerere si oferta) emisiunea razusshow! una in care isi etaleaza talentele de actor ratat(el e actor dar sef la educatie-stiinta) jucand mici scenete groaznice si invitand prin rotatie oameni din toate partidele ca de!nu se stie cine vine si sa aiba acolo o carare deschisa! ca redactor-sef a fost inexistent! si-a luat leafa si indemnizatia de sef degeaba!si lui sa i se "multumeasca" ca ne-am pierdut audientele!acum abia m-am prins ce-i cu fotografia asta! e promo-ul la ultima grila facuta de dan radu si horia romanescu, cea care a coborat veniturile tvr din publicitate la 3000 de euro pe luna!anul trecut era 1 milion euro pe luna!pe astia sa-i scuipati!nu stiu cine sunt pitipoancele probabil niste impinse de la spate agreate de conducere!
  • Ramona Ramona
    Opozabil lui mironov,langa trofin,nu este cumva cititorul de prompter dat afara din b1 si adus pe bani multi,2000 de euro, in TVR Info,de culcer?Parca bucur il cheama,adrian bucur.Cu capusele astea ce faceti?Ca te pomenesti ca i-a facut si contract pe nedeterminata ca sa isi lase informatorii acolo pe veci.
  • aidan aidan
    lucrez in tvr si va doresc sa castigati cat mine "excelent" in viziunea dumneavoastra! si deciziile nu le luam noi ci directorii nostri care au inceput sa fie cercetati de DNA. cum ar fi cernat cosmin care are deja un proaspat dosar penal! eu nu am si nu o sa am vreodata dosar penal pentru furt! in tvr e ca in tara! unii fura si impileaza si masele inghit si rabda! cat despre profi, oamenii nostri i-au scolit pe toti cei care acum fac televiziune.suntem profi dar n-am avut voie sa iesim pe sticla. acolo au fost protejatii partidului! aia au pierdut publicul tvr nu noi! informati-va inainte de-a da cu bata! la voi la serviciul unde lucrati il luati la palme pe director? ma indoiesc! in fotografia de mai sus, in afara de iuliana marciuc nu mai este nimeni din oameni televiziunii romane! toti cei din poza sunt cei adusi de doi ani de lazescu, luati o lupa si vedeti pe cine trebuie sa luati de gat!exceptia e mironov care nu e angajat al tvr dar de culoare locala e si el poza!trofin redactor-sef, razus redactor- sef,langa mironov prietenul actor al lui razus de care tvr nu mai scapa, livia dila de la b1 adusa de rodica culcer,ala in costum de aikido e un invitat al unei emisiuni, toti cei care sunt aici cu exceptia iulianei au dus de rapa ,cu emisiunile lor pe care le urati, tvr. pe ei sa-i luati la intrebari nu pe noi. noi am facut ferma, arca lui noe, descurca-te singur, aleea cu ghimpi, romani de top, atlas, documentare, patrimoniu-muzee, patrimoniu-orase, farmacia domnului,oameni care au fost, dincolo de harta,medicina pentru toti,universul cunoasterii,cuvant pentru necuvantatoare. toate emisiunile astea aveau audienta si au fost scoase din grila de catre dan radu si horia roamnescu. pe ei sa-i intrebati de sanatate! nu pe noi cei care am semnat petitii cu numele in clar pentru demiterea lui culcer si a lui lazescu!ne-am riscat locul de munca pentru a scapa de demolatorii astia. nu este drept sa ne luati la gramada!
  • Silviu Stan Silviu Stan
    Ramane in urma pentru ca nu este in stare sa tina pasul.Noi ii platim si ei o duc excelent.Asta este democratie?
  • baietu baietu
    ramane in urma la audiente ca e o tara de retardati de aia...
  • Restul e tacere Restul e tacere
    Astia din TVR au si ei o treaba,sa-si aleaga permanent si perpetuu oameni in CA.De aceea nu se mai mira nimeni ca desi are cea mai mare acoperire pe tara ,ramane in urma la audiente.Lumea in loc sa faca treaba sa fie profi,stau pe BANII NOSTRII sa faca balciuri si paranghelii.Cred ca cel mai bine ar fi sa se termine cu chestiile astea,sa se inchida cascarabeta si sa se reorganizeze de la zero.Concediu obligatoriu la toata lumea!

Trimite un comentariu

sus