Skip to main content

Analog TV devine Digi 24 Timișoara

 

Analog TV, una din cele mai vechi stații regionale private din România, se va transforma, din 25 iunie, de la ora 19.00, în Digi24 Timișoara.

Publicitate

RCS&RDS a cumpărat Analog TV Timișoara în primăvara anului trecut.

Realizatori și emisiuni în grila Digi24 Timișoara?

În grila de programe Digi24 Timișoara se vor regăsi șase jurnale de știri, un talk-show, o emisiune sportiva, o emisiune cu informatii despre piata fortei de munca si o emisiune de reportaje, care va aduce în prim plan locuri şi oameni importanţi din comunitatea locală.

Echipa Digi24 Timișoara numără 42 de angajați.

  • Adrian Adam, jurnalist cu o experiență de peste 15 ani în televiziune, va fi realizatorul talk show-ului “Vocile Timișoarei”, emisiune care va fi difuzată de luni până vineri, în intervalul orar 21.00 -21.55.
  • Carolina Voin, prezentatoarea Jurnalelor de dimineață și Andreea Medinschi, realizatoarea și prezentatoarea emisiunii “Turist acasă”, sunt jurnalisti care vin din echipa Analog Tv.
  • În intervalul 06.30 - 08.30, Digi24 Timisoara difuzează primele trei jurnale ale zilei.
  • Următoarele jurnale ale zilei vor fi difuzate la ora 13.00 și 16.30. Principala ediție de știri a zilei este programată la ora 18.30.
  • Seara continuă de la ora 21.00 cu un talk-show în cadrul căruia vor fi dezbătute principalele subiecte ale momentului.
  • În programul Digi24 Timișoara va fi și o altă emisiune de pe fostul Analog, “Minunatele povestiri ale navetistului bănățean”, realizată de Flavius Băican. Emisiunea va fi difuzată vineri, la ora 20.00.

Despre Analog TV Timișoara:

Analog TV Timișoara a fost lansat în octombrie 2003. În 2010, postul a avut pierderi nete de 143.000 de euro la afaceri de 130.000 de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Înainte de preluarea de către RCS&RDS, compania era deţinută de Raluca Mariana Gavra, potrivit Zf.ro. La scurt timp după tranzacție, Adunarea Generală a acționarilor Analog TV l-a numit ca administrator pe Ioan Bendei, un apropiat al proprietarului RCS&RDS, omul de afaceri Zoltan Teszari din Oradea. 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu