Skip to main content

Analog TV devine Digi 24 Timişoara

 

Analog TV, una din cele mai vechi staţii regionale private din România, se va transforma, din 25 iunie, de la ora 19.00, în Digi24 Timişoara.

Publicitate

RCS&RDS a cumpărat Analog TV Timişoara în primăvara anului trecut.

Realizatori şi emisiuni în grila Digi24 Timişoara?

În grila de programe Digi24 Timişoara se vor regăsi şase jurnale de ştiri, un talk-show, o emisiune sportiva, o emisiune cu informatii despre piata fortei de munca si o emisiune de reportaje, care va aduce în prim plan locuri şi oameni importanţi din comunitatea locală.

Echipa Digi24 Timişoara numără 42 de angajaţi.

  • Adrian Adam, jurnalist cu o experienţă de peste 15 ani în televiziune, va fi realizatorul talk show-ului “Vocile Timişoarei”, emisiune care va fi difuzată de luni până vineri, în intervalul orar 21.00 -21.55.
  • Carolina Voin, prezentatoarea Jurnalelor de dimineaţă şi Andreea Medinschi, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii “Turist acasă”, sunt jurnalisti care vin din echipa Analog Tv.
  • În intervalul 06.30 - 08.30, Digi24 Timisoara difuzează primele trei jurnale ale zilei.
  • Următoarele jurnale ale zilei vor fi difuzate la ora 13.00 şi 16.30. Principala ediţie de ştiri a zilei este programată la ora 18.30.
  • Seara continuă de la ora 21.00 cu un talk-show în cadrul căruia vor fi dezbătute principalele subiecte ale momentului.
  • În programul Digi24 Timişoara va fi şi o altă emisiune de pe fostul Analog, “Minunatele povestiri ale navetistului bănăţean”, realizată de Flavius Băican. Emisiunea va fi difuzată vineri, la ora 20.00.

Despre Analog TV Timişoara:

Analog TV Timişoara a fost lansat în octombrie 2003. În 2010, postul a avut pierderi nete de 143.000 de euro la afaceri de 130.000 de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Înainte de preluarea de către RCS&RDS, compania era deţinută de Raluca Mariana Gavra, potrivit Zf.ro. La scurt timp după tranzacţie, Adunarea Generală a acţionarilor Analog TV l-a numit ca administrator pe Ioan Bendei, un apropiat al proprietarului RCS&RDS, omul de afaceri Zoltan Teszari din Oradea. 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana hoble ana hoble
    DORESC SA INVIT DIGI TV SA-MI VUZITEZE EXPOZITIA DE TAPISERIE DE LA TIMISOARE ,SALA A.M GUTEMBRUNN

Trimite un comentariu

sus