Skip to main content

CNA închide posturile care nu-şi plătesc amenzile

 

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a hotărât, în şedinta de astăzi, să trimită tuturor posturilor centrale o scrisoare prin care să le ceară să facă dovada plăţii amenzilor primite în intervalul iunie 2011 - februarie 2012, după cum prevede legislaţia audiovizualului.

În caz contrar, CNA va putea retrage licenţa oricărei televiziuni.

Ce spune Legea Audiovizualului?

Dacă titularul "nu depune la Consiliu, în termen de 6 luni de la data aplicării unei amenzi, dovada achitării acesteia", CNA poate retrage licenţa audiovizuală analogică. (Art. 57, lit. d din Legea audiovizualului)

În cazul OTV, atenţionarea va fi trimisă administratorului judiciar.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    @dragos, permite-mi sa nu te cred! ce-am vazut eu cand aveam liber la satelit acum 20 de ani se aseamana cu ce se petrece acum. nu indraznesc sa ma gandesc ce e acum, acolo!asta e! cu timpul vom evolua sau vom deveni mai cretini dar amenzile sunt politice cu mici exceptii! hai, spune-mi ca in occident se inchid televiziuni pentru ca l-au pupat mai cu foc in fund pe unul sau pe altul! poti sa afirmi asa ceva?poate la rusi si moldoveni in restul lumilor libere, n-ai sa vezi! cat despre celelalte tari alea nu se pun, acolo doar dictatorii au televiziunile lor care se preocupa intens cu pupatul.poporul vede doar ce are voie de la imparat! tare ar mai vrea unii de pe la noi sa fie la fel si aici! dar nu se poate!
  • Dragos Dragos
    Aidan, tu chiar crezi ca pe televiziunile astea trebuie spus ce vrei si ce nu vrei? Toate statele civilizate au cate un CNA (bineinteles ca la ei se numeste altfel) care se ocupa fix cu aceleasi lucruri. Dimpotriva, mie mi se pare ca CNA-ul nostru e destul de bland in special cu Antena 3, care-si permite sa jigneasca pe oricine si oricand.
  • aidan aidan
    mai, dar cna-ul asta e ce in fond? de la vanarea greselilor de gramatica a ajuns dumnezeul televiziunilor? cum inchide cna-ul televiziuni? hai, ca si-au lut nasul la purtare rau de tot! ati observat ca in romania cine nu vrea nu te inchide, nu te ameninta,nu te distruge?cna-ul e procuratura, politie, securitate, justitie? nu va e rusine, onor membrii ai cna?adica sunt miliardari in euro care nu si-au platit darile catre stat in urma tranzactiilor care i-au imbogatit de 15-17 ani si sunt bine merci, dar niste televiziuni care nu si-au platit amenzile(poate sunt in procese!) se inchid ca asa vrea cna? pe ce lume traim?

Trimite un comentariu

sus