Skip to main content

Dan Diaconescu, înapoi pe OTV. Administratorul judiciar zice că nu știe

 

Dan Diaconescu a reapărut pe OTV ca invitat permanent și moderator în emisiunea Alupei în acțiune, realizată de jurnalistul Silviu Alupei.

Publicitate

Revenirea lui Diaconescu pe sticlă a avut loc la finalul campaniei electorale, deși administratorul judiciar al postului aflat în insolvență a hotărât, la jumătatea lunii mai, să scoată emisiunea Dan Diaconescu Direct din grilă din cauza numeroaselor sancţiuni atrase de OTV.

Contactat de paginademedia.ro, Mihnea Dumitrache, administratorul judiciar al OTV, a spus că el nu știa că Dan Diaconescu a reapărut pe TV.

"Eu nu mă uit la televizor la OTV să văd dacă este Dan Diaconescu, dar o să iau legătura cu administratorul special să văd ce s-a întâmplat și să vedem ce măsuri se mai impun.

A fost interzisă emisiunea Dan Diaconescu Direct. Acolo nu știu ce s-a întâmplat. O să verific și eu și o să cer și un punct de vedere pe care să-l comunicăm autorităților competente", a declarat Mihnea Dumitrache pentru paginademedia.ro. 

În situația de față, CNA intenționează să trimită o scrisoare Judecătorului-sindic care instrumentează cazul de insolvență al postului OTV, prin care să-l înștiințeze de reapariția pe post a lui Dan Diaconescu.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • DD denunta la tv intelegerile locale dintre diverse partide si inchide ochii cum - ptr functii sau avantaje diverse - PP DD participa la impartirea "ciolanului" in teritoriu. la Vrancea, de exemplu, il sprijina pe "baronul" Oprisan sa puna vicepresedinte de CJ pe unul de la PC, il alte parti voteaza oamenii USLului...

Trimite un comentariu