Skip to main content

LIBER PE TV! Canalele codate RCS digital, libere câteva ore din motive tehnice

 

Canalele codate din pachetele de televiziune digitală prin cablu de la RCS, serviciul de televiziune prin cablu de la RCS&RDS, sunt decodate astăzi pentru câteva ore din motive tehnice.

Publicitate

Contactaţi de paginademedia.ro, oficialii companiei au spus că este vorba de o decodare temporară din motive tehnice.

"În momentul de faţă se efectuează niste lucrări în reţea, e o decodare temporară, doar azi", au spus reprezentanţii RCS&RDS."

Ce presupune această decodare temporară?

"În principiu, clienţii cu abonamente mai mici au acces la mai multe canale TV, adică şi la cele care pentru ei sunt codate."

Acest subiect a fost sugerat de un cititor paginademedia.ro, printr-un comentariu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Codarea sau criptarea canalelor au rolul de a bloca accesul celor care nu platesc pt acel canal,deci daca superone e codat asta inseamna ca copii nu pot sa il vada? nu trebuie parolat iar asta se poate dace fie cu decodorul lor fie cu dvb-c de la tv,numai dacaa e pe analogic sunt prob ca nu se poate restrictiona decat cu unele tv-uri cu dvb-c.
 • poate nu v-ati gandit mai bine dar de ce sa nu stea lumea acasa sa se uite fie si la super..orice decat sa se duca la votare
  la manevra asta nu v-a dus mintea,nu?
  cu cine voteaza rds??? aud?
 • de unde sti tu ca sunt cu un picior in groapa? vrei totul gratis ca asa e romanasul numai dupa cerseala.
 • mie nu imi convie yo am abonament la rcs de 45 yar alti le vad moka yo fac sesizare
  !!!!
 • parintii au libertatea de a pune parola la SUPERONE.
  comunistilor repede amenda dar pentru prostia ta nu exista amenda?
 • normal ar fi ca RDS-RCS sa mai lase si asa chiar daca nu sunt platite acele programe ca oricum sunt cu un picior in groapa. Macar asa mai atrag si ei clientela
 • CATRE CNA
  in reteaua rcs bucuresti se poate urmari fara a fi codat ,la liber full time , programul pentru adulti super one . cat este amenda ?
 • Baieti... este o stire exagerata. Ce povestiti voi este un fenomen natural. Toate companiile din Europa au astfel de perioade cand transmit canalele necodat. Cei care au antene parabolice sunt si mai familiarizati cu acest fenomen: ro.kingofsat.net pentru ultime updateuri.

Trimite un comentariu

sus