Skip to main content

Luna sexului, la National Geographic

 

Publicitate

Postul de televiziune National Geographic va difuza în zilele de sâmbătă ale lunii iulie emisiuni ce au legătură cu sexul. Cele patru premiere care vor fi difuzate de la ora 21.00 sunt Tabu: Teen Sex, Call-Girl USA, Femei în sclavie, Sex în epoca de piatră. 

Cum vor arăta premierele: 

  •  Tabu: Teen sex, sâmbătă, 7 iulie.

În Cambodgia, membrii tribului Kreung încurajează independenţa sexuală a fiicelor lor prin construirea unor colibe separate în care acestea să doarmă. În aceste ”colibe ale dragostei”, fetele se întâlnesc cu băieţi pentru interacţiune socială şi pentru sex în speranţa găsirii unui soţ bun. În Australia, Carina a devenit mamă la vârsta de 13 ani. Fie că sunt sau nu pregătiţi pentru responsabilitatea de a fi părinţi, tot mai mulţi adolescenţi din Australia fac sex la vârste fragede.

  • Call-girl USA, sâmbătă, 14 iulie

Cea mai veche profesie din lume a devenit o activitate profitabilă pe piaţa neagră, unde mâna de lucru se află la distanţă de doar o conexiune de internet sau un telefon. Jurnalista Mariana van Zeller examinează industria damelor de companie din America şi dezvăluie realitatea dură din spatele cererii şi ofertei de sex pentru clienţii de lux.

  • Femei în sclavie, sâmbăta, 21 iulie

O unitate a forţelor speciale şi o echipă internaţională de anchetatori lucrează împreună sub acoperire pentru a captura o reţea cunoscută de traficanţi de carne vie. Misiunea echipei este de a salva mii de femei obligate să devină sclave sexuale. Ţinta lor este o reţea thailandezo-uzbekă cu profituri de milioane de dolari anual, obţinute din traficul de femei din Asia Centrală către Bangkok şi Pattaya, în Thailanda.

  • Sex în epoca de piatră, sâmbăta, 28 iulie

Un fragment de os rozaliu şi un dinte de două ori mai mare decât un molar obişnuit al unui om de azi sunt singurele rămăşiţe ale unei specii despre care ştim acum că a trăit în aceeaşi perioadă şi în acelaşi spaţiu cu oamenii moderni... cu care s-a şi împerecheat. Această specie este o parte a noastră pe care nu o cunoşteam. Cum arătau aceşti ”oameni”? Şi cum se integrează ei în concepţiile pe care le aveam despre dezvoltarea noastră biologică ca specie?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus