Skip to main content

(P) ColonHelp face 3 ani. Cadou: o carte de slăbit și DVD cu Carmen Brumă

 

Publicitate

CARMEN BRUMĂ CADOU. ColonHelp împlinește 3 ani de la lansarea pe piața românească. La trei ani, clienții pot primi cadou cartea de slăbit 3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă, semnată de Carmen Brumă, dar și DVD-ul cu exerciții de slăbit concepute de vedeta TV.

În ce condiții?

La achiziţionarea oricărui produs aniversar îți facem un CADOU DEOSEBIT: cea mai recentă carte de slăbit „3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă“, semnată de Carmen Brumă. Întotdeauna ţi-am oferit soluții complete, de aceea cadoul conține și un DVD cu exerciții de slăbit, concepute special pentru tine de cunoscuta Carmen Brumă.

3S este un program complet și foarte eficient ce te va ajuta să slăbești, să îți formezi deprinderi sănătoase, să îți tonifiezi musculatura și, nu în ultimul rând, îți va demonstra că și tu poți.

Carmen Brumă, în prefața cărții:

„Prin intermediul acestui program, îți dezvălui formula mea câștigătoare, cu ajutorul căreia am scăpat de aproximativ 30 de kilograme și prin care mă mențin de aproape 20 de ani Sănătoasă, Suplă, Sătulă!“.

Fotograful Silviu Covaci, mai bine după cura de ColonHelp și LiverHelp

Unul dintre cei care au beneficiat de tratamentul ColonHelp este fotograful Silviu Covaci. „Sufăr de Hepatita C, dar analizele sunt mult mai bune după cura de ColonHelp și LiverHelp”, spune el.

Trei ani în România!

ColonHelp împlinește 3 ani de la lansarea pe piața românească! Pe această cale, noi, echipa Zenyth, transmitem gândurile noastre bune şi mulţumirile din suflet tuturor celor care ne sunt alături de 3 ani și sărbătoresc cu noi, în fiecare zi, Sănătatea. Începând din 2009 am învățat împreună că o persoană informată este o persoană mai sănătoasă, că mai multă educație înseamnă mai multă sănătate și că produsele originale și cu adevărat naturale ajung nr. 1 și se mențin în top.

Oferte speciale: Pachete mai mari cu 20%

În semn de mulțumire, avem pentru tine o ofertă ca-n povești! Pentru că știm că meriți mai mult, am ales ca acum să îți oferim cu 20% MAI MULT produs la ColonHelp și pachetele SuperSilueta (ColonHelp + SilhouetteHelp) și SuperDetoxifiere (ColonHelp + LiverHelp). Toate acestea pentru ca tu să te bucuri mai mult de efectele detoxifierii și să slăbești cât mai sănătos. În plus, prețurile sunt de-a dreptul fenomenale: ColonHelp – 119 lei, pachetele SuperSilueta și SuperDetoxifiere – 169 de lei.

CONCURS: ColonHelp te trimite în vacanță!

Mai mult produs, prețuri fenomenale, cadou - carte și DVD, pentru a slăbi frumos și sănătos... Dar asta nu este totul! Vara asta sărbătorim împreună Sănătatea și Silueta printr-un concurs de zile mari! Intră pe concurs.colonhelp.ro și înscrie-te în concursul verii de la Zenyth! Postează o poză cu tine și cu unul dintre pachetele aniversare ColonHelp, SuperSilueta sau SuperDetoxifiere, răspunde la întrebarea „Pe tine ce te motivează să slăbești?“ și poți câștiga una dintre cele 6 excursii de vis, oferite de Zenyth Pharmaceuticals! Acum ai șansa să îți arăți silueta pe unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa!

Istoria ColonHelp în România

2009: ColonHelp, la început de drum!

Lansat pe piață la jumătatea anului 2009, ColonHelp a devenit în scurt timp de la lansare expresia unui fenomen social. Românii au conștientizat rapid importanța sănătății intestinelor și au apelat la produsul ColonHelp, o alternativă sigură şi sănătoasă pentru detoxifiere și pentru îmbunătățirea stării de sănătate în până 80% din cazuri.

2010: ColonHelp, produsul preferat al românilor!

Formula 100% naturală și credibilitatea câștigată în rândul consumatorilor au făcut ca produsul ColonHelp să devină cel mai vândut din gama sa în România și să se mențină pe această poziție și în prezent. ColonHelp a devenit atât de cunoscut şi de iubit de către români, încât atunci când spui detoxifiere, spui ColonHelp!

2011: 2 ani de ColonHelp, 2 ani de succes!

Primăvara 2011 a stabilit un nou record: peste 200.000 de români au urmat o cură de detoxifiere cu ColonHelp, produsul devenind detoxifiantul cu cel mai mare număr de vânzări, conform raportului de analiză și studii de piață CEGEDIM (iunie-iulie 2011). În 2011, Zenyth Pharmaceuticals a sărbătorit 2 ani de ColonHelp în stil de mare companie, oferindu-le clienţilor săi un un pachet aniversar deosebit: un flacon de ColonHelp conținând 20% mai mult produs şi cadou o carte excepţională: „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală“ (autor Bernard Jensen).

2012: ColonHelp redefinește detoxifierea și slăbirea!

În 2012, Zenyth a făcut un pas înainte și a venit în întâmpinarea clienților cu cele mai bune soluții de detoxifiere și slăbire: Pachetul SuperDetoxifiere (ColonHelp + LiverHelp) și Pachetul SuperSilueta (ColonHelp + SilhouetteHelp). Astfel, sute de mii de români s-au putut bucura de mai multă sănătate și de o siluetă frumoasă și armonioasă cu ajutorul produselor premium din Pachetele SuperDetoxifiere și SuperSilueta.

Acest text este un advertorial. Conținutul și opiniile din text nu aparțin redacției Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu