Skip to main content

(P) ColonHelp face 3 ani. Cadou: o carte de slăbit şi DVD cu Carmen Brumă

 

Publicitate

CARMEN BRUMĂ CADOU. ColonHelp împlineşte 3 ani de la lansarea pe piaţa românească. La trei ani, clienţii pot primi cadou cartea de slăbit 3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă, semnată de Carmen Brumă, dar şi DVD-ul cu exerciţii de slăbit concepute de vedeta TV.

În ce condiţii?

La achiziţionarea oricărui produs aniversar îţi facem un CADOU DEOSEBIT: cea mai recentă carte de slăbit „3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă“, semnată de Carmen Brumă. Întotdeauna ţi-am oferit soluţii complete, de aceea cadoul conţine şi un DVD cu exerciţii de slăbit, concepute special pentru tine de cunoscuta Carmen Brumă.

3S este un program complet şi foarte eficient ce te va ajuta să slăbeşti, să îţi formezi deprinderi sănătoase, să îţi tonifiezi musculatura şi, nu în ultimul rând, îţi va demonstra că şi tu poţi.

Carmen Brumă, în prefaţa cărţii:

„Prin intermediul acestui program, îţi dezvălui formula mea câştigătoare, cu ajutorul căreia am scăpat de aproximativ 30 de kilograme şi prin care mă menţin de aproape 20 de ani Sănătoasă, Suplă, Sătulă!“.

Fotograful Silviu Covaci, mai bine după cura de ColonHelp şi LiverHelp

Unul dintre cei care au beneficiat de tratamentul ColonHelp este fotograful Silviu Covaci. „Sufăr de Hepatita C, dar analizele sunt mult mai bune după cura de ColonHelp şi LiverHelp”, spune el.

Trei ani în România!

ColonHelp împlineşte 3 ani de la lansarea pe piaţa românească! Pe această cale, noi, echipa Zenyth, transmitem gândurile noastre bune şi mulţumirile din suflet tuturor celor care ne sunt alături de 3 ani şi sărbătoresc cu noi, în fiecare zi, Sănătatea. Începând din 2009 am învăţat împreună că o persoană informată este o persoană mai sănătoasă, că mai multă educaţie înseamnă mai multă sănătate şi că produsele originale şi cu adevărat naturale ajung nr. 1 şi se menţin în top.

Oferte speciale: Pachete mai mari cu 20%

În semn de mulţumire, avem pentru tine o ofertă ca-n poveşti! Pentru că ştim că meriţi mai mult, am ales ca acum să îţi oferim cu 20% MAI MULT produs la ColonHelp şi pachetele SuperSilueta (ColonHelp + SilhouetteHelp) şi SuperDetoxifiere (ColonHelp + LiverHelp). Toate acestea pentru ca tu să te bucuri mai mult de efectele detoxifierii şi să slăbeşti cât mai sănătos. În plus, preţurile sunt de-a dreptul fenomenale: ColonHelp – 119 lei, pachetele SuperSilueta şi SuperDetoxifiere – 169 de lei.

CONCURS: ColonHelp te trimite în vacanţă!

Mai mult produs, preţuri fenomenale, cadou - carte şi DVD, pentru a slăbi frumos şi sănătos... Dar asta nu este totul! Vara asta sărbătorim împreună Sănătatea şi Silueta printr-un concurs de zile mari! Intră pe concurs.colonhelp.ro şi înscrie-te în concursul verii de la Zenyth! Postează o poză cu tine şi cu unul dintre pachetele aniversare ColonHelp, SuperSilueta sau SuperDetoxifiere, răspunde la întrebarea „Pe tine ce te motivează să slăbeşti?“ şi poţi câştiga una dintre cele 6 excursii de vis, oferite de Zenyth Pharmaceuticals! Acum ai şansa să îţi arăţi silueta pe unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa!

Istoria ColonHelp în România

2009: ColonHelp, la început de drum!

Lansat pe piaţă la jumătatea anului 2009, ColonHelp a devenit în scurt timp de la lansare expresia unui fenomen social. Românii au conştientizat rapid importanţa sănătăţii intestinelor şi au apelat la produsul ColonHelp, o alternativă sigură şi sănătoasă pentru detoxifiere şi pentru îmbunătăţirea stării de sănătate în până 80% din cazuri.

2010: ColonHelp, produsul preferat al românilor!

Formula 100% naturală şi credibilitatea câştigată în rândul consumatorilor au făcut ca produsul ColonHelp să devină cel mai vândut din gama sa în România şi să se menţină pe această poziţie şi în prezent. ColonHelp a devenit atât de cunoscut şi de iubit de către români, încât atunci când spui detoxifiere, spui ColonHelp!

2011: 2 ani de ColonHelp, 2 ani de succes!

Primăvara 2011 a stabilit un nou record: peste 200.000 de români au urmat o cură de detoxifiere cu ColonHelp, produsul devenind detoxifiantul cu cel mai mare număr de vânzări, conform raportului de analiză şi studii de piaţă CEGEDIM (iunie-iulie 2011). În 2011, Zenyth Pharmaceuticals a sărbătorit 2 ani de ColonHelp în stil de mare companie, oferindu-le clienţilor săi un un pachet aniversar deosebit: un flacon de ColonHelp conţinând 20% mai mult produs şi cadou o carte excepţională: „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală“ (autor Bernard Jensen).

2012: ColonHelp redefineşte detoxifierea şi slăbirea!

În 2012, Zenyth a făcut un pas înainte şi a venit în întâmpinarea clienţilor cu cele mai bune soluţii de detoxifiere şi slăbire: Pachetul SuperDetoxifiere (ColonHelp + LiverHelp) şi Pachetul SuperSilueta (ColonHelp + SilhouetteHelp). Astfel, sute de mii de români s-au putut bucura de mai multă sănătate şi de o siluetă frumoasă şi armonioasă cu ajutorul produselor premium din Pachetele SuperDetoxifiere şi SuperSilueta.

Acest text este un advertorial. Conţinutul şi opiniile din text nu aparţin redacţiei Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Korkodel Korkodel
    Un produs extraordinar, cu rezultate minunate

Trimite un comentariu

sus