Skip to main content

Platforma TVR plus, cu televiziuni live şi arhive, lansată astăzi

 


TVR lansează astăzi versiunea beta a platformei video tvrplus.ro, ce permite telespectatorilor posibilitatea de a viziona în direct, pe Internet, toate cele şapte canale ale postului public de televiziune.

De asemenea, pot fi revăzute ediţii de arhivă pentru aproape 60 de emisiuni difuzate de TVR 1, TVR 2 şi TVR Cultural pentru care televiziunea publică deţine drepturi de difuzare online.

Alexandru Lăzescu, preşedinte-director general al TVR: „Migrarea către web şi adaptarea la noul tip de consum video este un obiectiv strategic pentru televiziunea publică”.

„Lista emisiunilor disponibile pe tvrplus.ro va creşte în următoarele săptămâni; pregătim deja un lot de emisiuni difuzate pe TVR INFO, TVR 3 şi TVR Internaţional", spune Dorian Stoica, managerul de proiect al tvrplus.ro, portal a cărui echipă este formată din patru jurnalişti.

„De asemenea, în săptămânile care urmează, ne vom concentra pe îmbogăţirea colecţiilor de materiale din arhiva TVR, scopul nostru fiind acela de a oferi celor circa 8 milioane* de utilizatori de Internet din România acces la emisiuni care au făcut istorie", a mai spus Stoica.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • c3r3b3l4you c3r3b3l4you
    Mie imi place site-ul cum functioneaza, dar designul lasa de dorit.
  • Paul Paul
    Din ce-am observat pana acum arata foarte bine. Felicitari TVR!

Trimite un comentariu

sus